MAAK JE AVOND THEATER COMPLEET

MET EEN HEERLIJK THEATERMENU BIJ ONZE BRASSERIE!

Kom voor de theatervoorstelling genieten van een heerlijke Boshuys klassieker.

Je kunt kiezen uit een Hamburger, Fish and Chips of een Groente Strudel, inclusief 2 drankjes voor maar 23 euro!

Deze actie is alleen mogelijk als u via onderstaand formulier reserveert, afrekenen doet u eenvoudig na de maaltijd.30 Mei t/m 2 juni - Theatervoorstelling - De steen in mijn mond

De steen in mijn mond is een aangrijpende voorstelling geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van het Eindhovense meisje Marietje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze was negen toen de oorlog begon, ze was veertien toen het zuiden van Nederland werd bevrijd. In die paar jaar voltrok er zich een groot drama in haar gezin, waarna haar leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

9 juni

Lopend Over Bruggen  Hardloop-Estafette en Wandeling

Op zondag 9 juni zal een groep van ongeveer 25 hardlopers van de loopgroepen Spring Bokken (Son en Breugel) en Blixemsnel (Eindhoven) gezamenlijk het bevrijdingsvuur vanuit het centrum van Eindhoven naar Museum Bevrijdende Vleugels (tussen Son en Best) brengen.

De 30 kilometer lange route "Lopend Over Bruggen", die de hardlopers in estafettevorm (hardlopen/fietsen) afleggen, gaat langs zo’n 25 oorlogsmonumenten in de regio, waaronder de Willem Hikspoorsbrug aan de Soeterbeekseweg. Hier zal Dian van Wel-Hikspoors, een nazaat van Willem Hikspoors en lid van de SpringBokken, meer vertellen over de geschiedenis.

30 juni - Wings & Wheels

Op deze dag openen we de poorten van ons park voor de prachtigste en meeste bijzondere klassiekers en WW2 voertuigen. Ben jij helemaal gek van oude auto's en WW2 voertuigen? kom dan zeker een bezoek brengen!

14 en 15 september: Remember September

Remember September is ieder jaar weer een uniek evenement voor jong & oud. Dit jaar bieden we een nog breder programma en, wegens succes, een nog grotere militaria markt! 

14 t/m 22 september: CAMP VICTORY

Het OMG Basecamp 2024 bezoek je bij Bevrijdende Vleugels!

Ga terug in de tijd en herbeleef geschiedenis op unieke wijze: Het Basecamp is een unieke ervaring voor jong en oud, waarbij je jezelf helemaal onderdompelt in Living History zoals je deze nog niet eerder gezien hebt! Camp Victory laat vele aspecten zien zowel voor als achter de frontlinie 80 jaar geleden. 

BELANGRIJK:

Door de grote oppervlakte van het BaseCamp en de vele facetten die we er laten zien, mogen bezoekers het basecamp meerdere dagen bezoeken met een ticket. Zo weet je zeker dat je de mogelijkheid hebt om alles minimaal een keer live te zien.