AGENDA 2024

2024 wordt een bijzonder jaar. We vieren dit jaar 80 jaar bevrijding van Zuid-Nederland met meerdere bijzondere en unieke evenementen. Op deze pagina vind je alvast een overzicht van de tot nu toe geplande evenementen. 

30 Mei t/m 2 juni - Theatervoorstelling - De steen in mijn mond

De steen in mijn mond is een aangrijpende voorstelling geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van het Eindhovense meisje Marietje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze was negen toen de oorlog begon, ze was veertien toen het zuiden van Nederland werd bevrijd. In die paar jaar voltrok er zich een groot drama in haar gezin, waarna haar leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

9 juni - Freedom Walk

Het sport-event van Bevrijdende Vleugels, waarbij we onze grenzen verleggen voor iedereen die heeft bijgedragen aan onze vrijheid. Op deze dag komen verschillende lopen, trails en runs samen op ons terrein om met zijn allen stil te staan ( figuurlijk dan :) hoe belangrijk onze vrijheid is, en de ( vaak onmenselijke ) inspanningen mensen gedaan hebben om hier voor te strijden. 

Meer info volgt snel!

30 juni - Wings & Wheels

Op deze dag openen we de poorten van ons park voor de prachtigste en meeste bijzondere klassiekers en WW2 voertuigen. Ben jij helemaal gek van oude auto's en WW2 voertuigen? kom dan zeker een bezoek brengen!

14 en 15 september: Remember September

Remember September is ieder jaar weer een uniek evenement voor jong & oud. Dit jaar bieden we een nog breder programma en, wegens succes, een nog grotere militaria markt! 

14 t/m 22 september: CAMP VICTORY

Het OMG Basecamp 2024 bezoek je bij Bevrijdende Vleugels!

Ga terug in de tijd en herbeleef geschiedenis op unieke wijze: Het Basecamp is een unieke ervaring voor jong en oud, waarbij je jezelf helemaal onderdompelt in Living History zoals je deze nog niet eerder gezien hebt! Camp Victory laat vele aspecten zien zowel voor als achter de frontlinie 80 jaar geleden. 

BELANGRIJK:

Door de grote oppervlakte van het BaseCamp en de vele facetten die we er laten zien, mogen bezoekers het basecamp meerdere dagen bezoeken met een ticket. Zo weet je zeker dat je de mogelijkheid hebt om alles minimaal een keer live te zien.