19 MAART 2023

WW2 MODELBOUWDAG

De dag voor de amateur- en profbouwer! Verdeeld over vier hangars laten zowel zelfstandige bouwers als modelbouwclubs hun bijzondere werken zien. Van grootformaat RC tanks tot diorama's tot vliegtuigen en boten, je vind het deze dag allemaal. Deze dag voor en door modelbouwfans staat in het teken van WW2, en is te beleven temidden van ons originele WW2 materiaal zoals vliegtuigen, rupsvoertuigen en geschut, hoe bijzonder is dat!

Bewonder de duizenden schaalmodellen temidden van de pronkstukken van ons museum!

Is er een mooiere omgeving om te genieten van de prachtige schaalmodellen dan rondom onze Dakota? Of wat denk je van onze Spitfire, de V1, de Horsa Glider en ga zo maar door. Tijdens jouw bezoek aan deze modelbouwdag heb je toegang tot de volledige expositie van Bevrijdende Vleugels en kun je daarmee ook in onder andere deze vliegtuigen!

Laat ook jouw schaalmodellen zien op 19 maart!

Ben jij ook een fervent modelbouwer en heb jij werken gemaakt die een link hebben met WW2? Aarzel dan niet en kom met jouw bijzondere creaties naar deze dag. Natuurlijk zijn er geen kosten aan verbonden en ontvang je zelfs vrijkaarten van ons voor kennissen of familie. Heb jij interesse een of meerdere van jouw schaalmodellen te laten zien in onze bijzondere setting? mail dan naar info@bevrijdendevleugels.com en we leggen je alles uit.

 

 

Ruil en verkoop Beurs

Verschillende modelbouwmerken, winkels en online shops zullen aanwezig zijn om hun bijzondere bouwpakketten te verkopen. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging of een bijzonder schaalmodel wat al een tijdje op je wensenlijsje staat? Kom dan kijken bij de verschillende verkoopkramen tijdens onze WW2 modelbouwdag

 

Voor overige exposanten is het natuurlijk ook toegestaan schaalmodellen en/of diorama's aan te bieden.

Demo's

Verspreid over verschillende hangars vind je niet alleen de mooiste schaalmodellen en diorama's, maar zijn er op meerdere plekken ook bouwers aanwezig voor zowel demo's als workshops. Zo leer je als fanatiek bouwer nog wellicht net dat onbekende kunstje of foefje om je eigen projecten naar een nog hoger niveau te tillen. Er zijn demo's en workshops voor de professionele bouwer en activiteiten speciaal voor (kleine) kinderen. Genoeg te doen dus voor jong EN oud! 

OP DEZE DAG ZIJN DE REGULIERE TICKETS GELDIG.

DEZE TICKETS ZIJN ONLINE, EN BIJ ONS AAN DE KASSA VERKRIJGBAAR!

RC TANKS XXL

Diverse radiografisch bestuurbare voertuigen en tanks om van dichtbij kunnen bewonderen, en wellicht even zelf te besturen! Deze bestuurbare tanks en trucks zijn een lust voor het oog van jong en oud, sommigen zelfs wel tot 200 kg per stuk. Ervaren bestuurders zijn er bij om iedereen te assisteren en weten er natuurlijk alles van! De tanks en bestuurders zijn van de welbekende Armour Club Holland, welke we ook kennen van onder andere Remember September.

MODELBOUW VETERANEN

In de hal van Historama Wereld ontmoet je verschillende veteranen die zich helemaal gestort hebben op: Modelbouw! Voor de kinderen is er een gave bouw-tafel waar ze zelf aan de slag kunnen. De kinderen mogen zelf iets kiezen en zullen zien dat ze al snel een prachtig model zelf kunnen bouwen! De drie mooist gebouwde modellen zullen een plekje in het museum krijgen!

INTERESSE OM MEE TE DOEN? DAT KAN ZELFSTANDIG, MET JE CLUB OF ZELFS ZAKELIJK MET JE WEBSHOP OF WINKEL!

- Er zijn geen kosten aan verbonden

- Je mag modellen laten zien EN verkopen

- Zakelijke deelname? Dan ontvang je vrijkaarten om weg te geven aan bijvoorbeeld klanten of volgers

- Zelfstandige deelnemers ontvangen vrijkaarten voor familie / vrienden 

- Vul onderstaand formulier vrijblijvend in voor extra informatie:

Remember September 2022