BEZOEK HET UNIEKE OPERATIE MARKET GARDEN BASECAMP 2024

14 t/m 22 SEPTEMBER!

Het OMG Basecamp 2024 bezoek je bij Bevrijdende Vleugels!

Ga terug in de tijd en herbeleef geschiedenis op unieke wijze: Het Basecamp is een unieke ervaring voor jong en oud, waarbij je jezelf helemaal onderdompelt in Living History zoals je deze nog niet eerder gezien hebt! Camp Victory laat vele aspecten zien zowel voor als achter de frontlinie 80 jaar geleden. 

BELANGRIJK:

Door de grote oppervlakte van het BaseCamp en de vele facetten die we er laten zien, mogen bezoekers het basecamp meerdere dagen bezoeken met een ticket. Zo weet je zeker dat je de mogelijkheid hebt om alles minimaal een keer live te zien.

MAANDAG T/M VRIJDAG SPECIAAL PROGRAMMA VOOR ALLE REGIONALE SCHOLEN

Het basecamp 2024 biedt een hele bijzondere kans voor scholen in heel de regio. Alle leerlingen worden op maandag t/m vrijdag namelijk in groepjes begeleid door onze vrijwilligers, die op de verschillende onderdelen interactief met de kinderen aan de slag gaan. Het geeft leerlingen een unieke kijk in het verleden, waarbij ze uitleg krijgen over een stukje geschiedenis waar ze op dat moment zelf in staan.

Voor alle scholen die zich aanmelden voor een bezoek bieden wij ook een lesbrief om vooraf in de klas te behandelen. 

Per schooldag hebben wij plaats voor 'slechts' 200 leerlingen, zodat we zeker weten dat het gehele programma goed doorlopen kan worden. Wil jij jouw klas aanmelden voor een uniek bezoek aan het OMG Basecamp? Dat kan nu!

VANWEGE DE OMVANG VAN HET BASECAMP IS ELK REGULIER TICKET DE GEHELE WEEK GELDIG!

Zo kun je het basecamp meerdere dagen bezoeken, en weet je zeker dat je niks hoeft te missen. Op maandag avond is er een avond openstelling vanaf 17:00 tot 20:00.

VOOR MEER INFORMATIE OVER CAMP VICTORY - MAIL ONS GERUST! INFO@BEVRIJDENDEVLEUGELS.COM