30 JUNI 2024:

WINGS & WHEELS

BIJ BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Op deze dag openen we de poorten van ons park voor de prachtigste en meeste bijzondere klassiekers en WW2 voertuigen. Ben jij in het bezit van een oldtimer of WW2 voertuig? Kom dan zondag ook!

 

Wings & Wheels: Een mooie themadag op de agenda van museum Bevrijdende Vleugels, waarbij tijdens de eerste editie alleen militaire voertuigen uit de WW2 periode centraal stonden openen we dit jaar niet alleen onze poorten voor deze prachtige WW2 voertuigen maar ook voor alle andere oldtimers.

Bevrijdende Vleugels wil daarmee niet alleen een bijzondere meerwaarde bieden aan de bezoekers op deze dag, maar ook een gezellige dag voor de vele voertuig eigenaren en hobbyisten faciliteren. 

Deelname is voor zowel de eigenaar als de bijrijders gratis. Per voertuig is er één entreebewijs voor Bevrijdende Vleugels inbegrepen, bijrijders kunnen uiteraard ook het museum bezoeken hiervoor betalen zij slechts €6,00.

. Alle voertuigen worden mooi opgesteld op het museumterrein, deelnemers en bezoekers zijn welkom vanaf 10:00. Voertuig eigenaren kunnen deze gehele dag af- en aanrijden dus het is geen verplichting om van 10:00 tot 16:00 aanwezig te zijn. Alle soorten oldtimers en WW2 voertuigen zijn op deze dag van harte welkom bij Bevrijdende Vleugels.

BEN JIJ ER KOMENDE EDITIE BIJ? AANMELDEN IS NIET VERPLICHT - AAN EN AFRIJDEN KAN DE GEHELE DAG VAN 10:00 TOT 16:00

VOERTUIGEN DIE WEL AANGEMELD ZIJN MAKEN KANS OP VERSCHILLENDE PRIJZEN

WAT KUN JE OP DEZE DAG NOG MEER VERWACHTEN:

- Naast vele originele Oldtimers en WW2 voertuigen ook vele schaalmodellen en diorama's

- Geniet van een hapje, drankje of speciaalbiertje bij onze buitenbar

BEKIJK HIER DE BEELDEN VAN WINGS & WHEELS 2023:

OOK RESTAURATIE PROJECTEN EN VOERTUIGEN VOOR VERKOOP ZIJN NATUURLIJK OP 30 JUNI VAN HARTE WELKOM :)

WINGS & WHEELS 2024 = OOK VOOR OLDTIMERS ( NIET WW2 ) EN BIJZONDERE VOERTUIGEN!

WINGS & WHEELS NOG GROTER EN NOG MEER VOERTUIGEN!

ENKELE BIJZONDERE DEELNEMERS WINGS & WHEELS 2023

En.... last but not least: Deze prachtige fiets ( ook een bijzonder WW2 voertuig :)

GROEPS- OF BEDRIJFSUITJE?

Bevrijdende Vleugels is de perfecte plek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een familiedag. Combineer jullie bezoek met een van de tientallen activiteiten, zoals een jeep-tour, boogschieten of een bezoek aan onze escape room. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

IN DE OMGEVING

ONLINE TICKETS:


COLLECTIE:


PLAN JE BEZOEK:


GROEPEN / ARRANGEMENTEN:

Combineer een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met een van onze tientallen activiteiten. Samen maken we de juiste invulling voor een geslaagd bedrijfsuitje, familiedag of kinderfeest.