Home » wings and wheels

17 JULI:

WO2 VOERTUIGENDAG

BIJ BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Op deze dag openen we de poorten van ons park voor de prachtigste en meeste bijzondere WO2 voertuigen. Ben jij in het bezit van een Militair voertuig uit deze periode? Meld je dan aan kom op 17 juli naar Bevrijdende Vleugels.

 

Wings and Wheels: Een mooie nieuwe themadag op de agenda van museum Bevrijdende Vleugels, waarbij militaire voertuigen uit WO2 periode centraal staan! Bevrijdende Vleugels wil daarmee niet alleen een bijzondere meerwaarde bieden aan de bezoekers op deze dag, maar ook een gezellige dag voor de vele voertuig eigenaren en hobbyisten faciliteren. Alle voertuigen worden mooi opgesteld op het museumterrein, deelnemers en bezoekers zijn welkom vanaf 10:00. Voertuig eigenaren kunnen hun voertuig vooraf al aanmelden via onderstaand formulier. Voor alle vooraf aangemelde voertuigen zal er op de dag een fact-sheet zijn wat bij het voertuig geplaatst kan worden. Naast vele voertuigen op het buitenterrein zullen er ook op verschillende punten binnen in het museum vele schaalmodellen aanwezig zijn van militaire voertuigen. Alle soorten militaire WO2 voertuigen zijn op deze dag van harte welkom bij Bevrijdende Vleugels, per voertuig zijn 3 entreekaarten voor het museum op deze dag beschikbaar.

MELD JOUW VOERTUIG NU AAN EN KOM OP 17 JULI TUSSEN 10:00 EN 16:00 NAAR BEVRIJDENDE VLEUGELS:

 

WAT KUN JE OP DEZE DAG NOG MEER VERWACHTEN:

- Naast vele originele WO2 voertuigen ook vele schaalmodellen en diorama's

- Geniet van een hapje, drankje of speciaalbiertje bij onze foodtruck

BINNENKORT PLAATSEN WIJ HIER DE EERSTE AANMELDINGEN!

DIT VOORJAAR BIJ BEVRIJDENDE VLEUGELS:

AIRBORNE       KINDER-VAKANTIEDAGEN 

GEEEEF ACHT! Ben jij een echte held die van actie houdt en graag de bossen in gaat? Dan zijn de vakantiedagen tijdens de Hemelvaartsvakantie op 26 en 27 mei bij Bevrijdende Vleugels iets voor jou! 

BREID JE BEZOEK UIT: AIRBORNE ROUTE MET E-SCOOTER!

Hoe gaaf is dat: Voor of na je bezoek aan Bevrijdende Vleugels bezoek je diverse WO2 hotspots met een route op onze e-scooters. Met het routeboek en video-fragmenten ter plaatse ga je helemaal terug in de tijd.

BELEEF HEM NU BIJ JOUW BEZOEK: DE AUDIO TOUR!

Deze audiotour maakt van je bezoek een nog uniekere beleving.  Op verschillende plekken vertellen we over ons verhaal en de unieke collectie, maar gaan we ook terug in de tijd met indrukwekkende persoonlijke verhalen

GROEPS- OF BEDRIJFSUITJE?

Bevrijdende Vleugels is de perfecte plek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een familiedag. Combineer jullie bezoek met een van de tientallen activiteiten, zoals een jeep-tour, boogschieten of een bezoek aan onze escape room. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

IN DE OMGEVING

ONLINE TICKETS:


COLLECTIE:


PLAN JE BEZOEK:


GROEPEN / ARRANGEMENTEN:

Combineer een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met een van onze tientallen activiteiten. Samen maken we de juiste invulling voor een geslaagd bedrijfsuitje, familiedag of kinderfeest.

IN THE PICTURE:

Uniek voor de kids: Het Soldatenfeestje!


Verhuizing Sherman Tank


Achter de schermen: Onze werkplaats!