16 JULI:

WO2 VOERTUIGENDAG

BIJ BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Op deze dag openen we de poorten van ons park voor de prachtigste en meeste bijzondere WO2 voertuigen. Ben jij in het bezit van een militair voertuig uit deze periode? Kom dan op 16 juli naar Bevrijdende Vleugels.

 

Wings and Wheels: Een mooie nieuwe themadag op de agenda van museum Bevrijdende Vleugels, waarbij militaire voertuigen uit WO2 periode centraal staan! Bevrijdende Vleugels wil daarmee niet alleen een bijzondere meerwaarde bieden aan de bezoekers op deze dag, maar ook een gezellige dag voor de vele voertuig eigenaren en hobbyisten faciliteren. Alle voertuigen worden mooi opgesteld op het museumterrein, deelnemers en bezoekers zijn welkom vanaf 10:00. Voertuig eigenaren kunnen deze gehele dag af- en aanrijden dus het is geen verplichting om van 10:00 tot 16:00 aanwezig te zijn!

Deelnemers die vooraf hun voertuig met foto op onze website willen, kunnen hun voertuig al aanmelden via onderstaand formulier. Voor alle vooraf aangemelde voertuigen zal er op de dag een fact-sheet zijn wat bij het voertuig geplaatst kan worden. Naast vele voertuigen op het buitenterrein zullen er ook op verschillende punten binnen in het museum vele schaalmodellen aanwezig zijn van militaire voertuigen. Alle soorten militaire WO2 voertuigen zijn op deze dag van harte welkom bij Bevrijdende Vleugels, per voertuig zijn 3 entreekaarten voor het museum op deze dag beschikbaar.

AANMELDEN IS NIET VERPLICHT, IN- EN UITRIJDEN IS KAN DE GEHELE DAG TUSSEN 10:00 EN 16:00

WIL JIJ OP 16 JULI EEN FACT-SHEET BIJ JE VOERTUIG? MELD DEZE DAN AAN:

WAT KUN JE OP DEZE DAG NOG MEER VERWACHTEN:

- Naast vele originele WO2 voertuigen ook vele schaalmodellen en diorama's

- Geniet van een hapje, drankje of speciaalbiertje bij onze foodtruck

BEKIJK HIER ENKELE VOORBEELDEN VAN DE REEDS AANGEMELDE VOERTUIGEN

OOK RESTAURATIE PROJECTEN EN VOERTUIGEN VOOR VERKOOP ZIJN NATUURLIJK VAN HARTE WELKOM :)

GROEPS- OF BEDRIJFSUITJE?

Bevrijdende Vleugels is de perfecte plek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een familiedag. Combineer jullie bezoek met een van de tientallen activiteiten, zoals een jeep-tour, boogschieten of een bezoek aan onze escape room. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

IN DE OMGEVING

ONLINE TICKETS:


COLLECTIE:


PLAN JE BEZOEK:


GROEPEN / ARRANGEMENTEN:

Combineer een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met een van onze tientallen activiteiten. Samen maken we de juiste invulling voor een geslaagd bedrijfsuitje, familiedag of kinderfeest.