Reserveer hier eenvoudig jouw Diner-arrangement op 6 januari!

Voor slechts 29,50 per persoon reserveer je het unieke Winter War Diner Arrangement. Je geniet dan niet alleen van entree tot het event ( zowel overdag als s'avonds tijdens Winter War By Night ) maar ook van een heerlijk diner-gerecht EN twee drankjes bij onze brasserie. Kies tussen de beroemde Boshuys-Burger, een quinoaburger of de heilbotfilet. Smakelijke deal toch?

Het diner is volgeboekt. 

Winter War Event 2024

Herbeleef de erbarmelijke bikkelharde WW2 winterdagen zelf op unieke wijze tijdens dit unieke event. 

Met de feestdagen achter de rug, waarbij warmte en gezelligheid natuurlijk vanzelfsprekend was, duiken we terug de geschiedenis in met een uniek en bijzonder evenement! Hoe was het voor de helden die met Kerstmis niet thuis waren, huis en haard moesten missen en onder erbarmelijke omstandigheden de gure winter moesten zien te overleven. Bezoek onze nieuwe outdoor experience en beleef het zelf. Bezoek de loopgraven, de medische post, en de artillerie opstellingen zoals deze waren in de tijd van Kerstmis 1944. Stap in de meest erbarmelijke living history om te zien hoe deze helden de feestdagen doorkwamen.

BEZOEK HET UNIEKE WINTER WAR EVENT EN ERVAAR ONZE NIEUWE OUTDOOR EXPERIENCE MET OP 6 EN 7 JANUARI: KERST IN DE LOOPGRAVEN. 

- WW2 winter experience - Kerst in de loopgraven

- Waargebeurde Kerstverhalen - Kerst in de concentratiekampen

- Bezoek naast de loopgraven ook de medische post, verschillende artillerie- en infanterie opstellingen!

TICKETS VOOR HET WINTER WAR EVENT:

- Je bezoekt het event overdag en zaterdag avond voor het reguliere tarief ( zaterdag zijn wij overdag open tot 16:30 )

- kortingsacties zijn deze dagen NIET geldig

- Zaterdag avond is er een unieke Winter War by Night van 18:30 tot 21:00, ook te bezoeken met reguliere tickets

- Jouw bezoek combineren met een diner in onze brasserie? Dat kan; Je betaald dan slechts 29,50 per persoon! Voor dt bedrag krijg je een Topper-gerecht van de kaart, twee drankjes EN entree voor het Winter War Event, zowel overdag als in de avond.