13 AUGUSTUS:

OLDTIMERDAG

BIJ BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Op deze dag openen we de poorten van ons park voor de prachtigste en meeste bijzondere klassiekers en WW2 voertuigen. Ben jij helemaal gek van oude auto's en WW2 voertuigen? kom dan zeker een bezoek brengen!

 

Wings & Wheels: Een mooie themadag op de agenda van museum Bevrijdende Vleugels, waarbij tijdens de eerste editie alleen militaire voertuigen uit de WW2 periode centraal stonden openen we dit jaar niet alleen onze poorten voor deze prachtige WW2 voertuigen maar ook voor alle andere oldtimers.

Bevrijdende Vleugels wil daarmee niet alleen een bijzondere meerwaarde bieden aan de bezoekers op deze dag, maar ook een gezellige dag voor de vele voertuig eigenaren en hobbyisten faciliteren. Alle voertuigen worden mooi opgesteld op het museumterrein. Naast vele voertuigen op het buitenterrein zullen er ook op verschillende punten binnen in het museum vele schaalmodellen aanwezig zijn van militaire voertuigen. Je betaald op deze dag het reguliere entree tarief aan de kassa of koop alvast je ticket via onze ticketshop.

 

Ben jij in het bezit van een oldtimer (25 jaar of ouder) of WW2 voertuig, en wil je graag deelnemen aan deze dag? kijk dan even op deze pagina en meld je eenvoudig aan.

 

WAT KUN JE OP DEZE DAG NOG MEER VERWACHTEN:

- Naast vele oldtimers en originele WO2 voertuigen ook vele schaalmodellen en diorama's

- Geniet van een hapje, drankje of speciaalbiertje bij onze foodtruck

- Uiteraard zit het museumbezoek met audiotour deze dag bij de entreeprijs inbegrepen

 

BEKIJK HIER ENKELE VOORBEELDEN VAN DE REEDS AANGEMELDE VOERTUIGEN

OOK RESTAURATIE PROJECTEN EN VOERTUIGEN VOOR VERKOOP ZIJN NATUURLIJK VAN HARTE WELKOM :)

VANAF DIT JAAR OOK GEOPEND VOOR OLDTIMERS ( NIET WW2 ) EN BIJZONDERE VOERTUIGEN!

WINGS & WHEELS NOG GROTER EN NOG MEER VOERTUIGEN!

Tussen de vele aanmeldingen zitten dus ook bijzondere oldtimers, en hebben verschillende clubs en liefhebbers zich gemeld of zij een plekje kunnen krijgen op 13 augustus, en ja dat kan! Zo maken wij deze dag nog grootser en met nog veel meer bijzondere voertuigen te zien!

WIST JE DAT DE GEHELE PEUGEOT 404 CLUB OOK DEELNEEMT AAN WINGS & WHEELS?

ENKELE BIJZONDERE DEELNEMERS DIE JE OOK OP 13 AUGUSTUS KUNT VERWACHTEN:

GROEPS- OF BEDRIJFSUITJE?

Bevrijdende Vleugels is de perfecte plek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een familiedag. Combineer jullie bezoek met een van de tientallen activiteiten, zoals een jeep-tour, boogschieten of een bezoek aan onze escape room. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

IN DE OMGEVING

ONLINE TICKETS:


COLLECTIE:


PLAN JE BEZOEK:


GROEPEN / ARRANGEMENTEN:

Combineer een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met een van onze tientallen activiteiten. Samen maken we de juiste invulling voor een geslaagd bedrijfsuitje, familiedag of kinderfeest.

IN THE PICTURE:

Uniek voor de kids: Het Soldatenfeestje!


Verhuizing Sherman Tank


Achter de schermen: Onze werkplaats!