Zakelijk

Museum Bevrijdende Vleugels is de plek in regio Eindhoven waar zakelijke klanten de ideale mix kunnen vinden tussen zakelijke belangen, ontspanning, teambuilding en historie. Of u nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje, een uitstekende vergaderlocatie of een heerlijke lunch of diner. Onderstaand geven we een impressie van de uitgebreide zakelijke mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is tegenwoordig meer dan een dagje weg. Een bedrijfsuitje is een middel om uw personeel een hechtere band te laten krijgen waardoor er de rest van het jaar een beter team staat. Voor bedrijfsuitjes kunnen we een breed pakket aan activiteiten aanbieden. Actief, sportief, nadenken, samenwerken, ontspannend of een combinatie van alles? U noemt het maar en we kunnen het aanbieden in samenwerking met onze partner BestEvents.

Museumbezoek

Als u op het Museumpark aanwezig bent is een absolute aanrader een bezoek te brengen aan het Museum Bevrijdende Vleugels. Tijdens dit bezoek aan het museum word u mee teruggenomen naar de donkere dagen van september 1944 en herbeleeft u Operatie Market Garden. Een bezoek aan Museum Bevrijdende Vleugels is educatief en indrukwekkend, een absolute meerwaarde voor uw personeel. Het is mogelijk om rondgeleid te worden door een ervaren gids die het museumbezoek kan voorzien van indrukwekkende verhalen en anekdotes.

Vergaderen

Op het Museumpark beschikken we over meerdere vergaderzalen en -locaties. Ideaal wanneer u een zakelijke meeting wilt organiseren met uw bedrijf. Naar gelang uw wensen kan de vergaderlocatie worden aangepast. De vergaderlocaties zijn uiteraard voorzien van alle voorzieningen die nodig zijn voor een geslaagde meeting.

Culinair

Wanneer u en uw personeel neerstrijken op het Museumpark staan we ervoor in dat uw personeel niks tekort komt. Op het Museumpark is namelijk de welbekende Brasserie 't Boshuys gevestigd. De brasserie beschikt over een restaurant en zeer uitgebreid terras. Bij 't Boshuys kan worden genoten van een heerlijke lunch of diner of er kan ook gewoon een lekker drankje worden genuttigd op het terras of inpandig.

Army Tour naar Paulushoef

We benoemden al de uitgebreide mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in samenwerking met BestEvents. Maar we willen op deze plek graag één specifieke activiteit uitlichten. Een van de meest geboekte bedrijfsuitjes is onze zogenoemde Army Tour waarbij je in echte historische legervoertuigen naar de Paulushoef wordt gereden. De Paulushoef is een historische plaats omdat hier een dropping van geallieerde soldaten plaatsvond tijdens Operatie Market Garden. Behalve spectaculair is dit bedrijfsuitje dus ook zeer leerzaam en interessant.

Contact of vrijblijvende offerte?

Bent u net als wij enthousiast over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje? Wanneer u meer informatie wenst of wanneer u een vrijblijvende offerte wilt helpen wij u hier graag bij. We staan geheel open voor specifieke wensen en denken graag met u mee: