KOMENDE ZONDAG IS HET VADERDAG!

Bevrijdende Vleugels weet als geen ander hoe om te gaan met echte helden. Daarom bieden wij voor komende vaderdag een uniek arrangement aan voor jouw eigen held! Bestel dit arrangement eenvoudig in onderstaande ticketshop, en wij sturen je een printklare voucher om zondag cadeau te kunnen doen. Ook aan alle andere gasten welke mee komen deze zondag hebben we natuurlijk gedacht!

BEZOEK BEVRIJDENDE VLEUGELS

+

0,75 CL HEERLIJK STRIJDER BIER VOOR THUIS

+

GEZELLIG BARBECUEN BIJ 'T BOSHUYS

Belangrijk:

Voor alle vaders die gebruik maken van dit arrangement staat er zondag bij Bevrijdende Vleugels een heerlijke fles Strijder bier klaar. Deze flessen zijn erg speciaal: Het gaat om flessen van de eerste 'brouwbatch' van dit unieke bier. Voor de vaders koop je het product:

Vaderdag arrangement VADER

 

Buiten deze unieke fles Strijder bier, is het arrangement voor de overige gasten hetzelfde, jullie genieten allemaal van een bezoek aan ons prachtige museum, om vervolgens bij 't Boshuys aan te schuiven voor een echte Grillmaster BBQ! De drankes dienen bij dit arrangement los afgerekend te worden bij 't Boshuys. Voor deze gasten besteld u hieronder het product:

Vaderdag arrangement VOLWASSENEN

 

Kinderen t/m 12 jaar maken gebruik van een speciaal tarief, voor deze kleine helden bestel je het product: 

Vaderdag arrangement KIND.

 

We gaan er samen een geweldige dag van maken!

REGULIERE PRIJZEN ( AAN DE KASSA )

Regulier ticket ( volwassenen )      € 8,00

Kinderticket (3 t/m 12 jaar)             € 5,00

Senioren Ticket 65 en CJP-pas     € 6,00