UITDAGEND EN GRENSVERLEGGEND, DURF JIJ DIT NIEUWE TEAMBUILDING PROGRAMMA AAN?

- UNIEK TEAMBUILDING PROGRAMMA

- GEDREVEN OP SAMENWERKING EN DOORZETTINGSVERMOGEN

- FYSIEK EN MENTAAL GRENSVERLEGGEND

- ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING MAXIMAAL GAAN

- MINIMAAL 12 UUR - MAXIMAAL 24 UUR

ZOEK SAMEN MET ONS DE GRENZEN OP. FYSIEK, MENTAAL, SAMEN.

Expeditie Airborne is als teambuilding programma uniek in zijn soort. Onder begeleiding van onze instructeurs ( allen professionals met militaire achtergrond ), beleeft de groep in een hoog tempo verschillende missies en uitdagingen. Onder gezonde tijdsdruk gaan de deelnemers van missie naar missie, waarbij ze steeds gewezen worden op de kernwaarden van samenwerken. Zonder elkaar is er geen volgende missie. Opgeven is hierbij geen optie, samen de schouders er onder en door.

Enkel de organisatie stellen wij vooraf op de hoogte van de precieze invulling van dit programma, waarmee we een maximaal effect bereiken bij alle deelnemers: Na een informeel ontvangst met koffie en thee, gaan we binnen enkele minuten over na een dag- en/of nacht vullend programma bomvol spectaculaire opdrachten. Vaste onderdelen van dit programma zijn:

 

- Verplaatsingen over land met balast, door middel van kaart en kompas.

- Verplaatsingen over land met militaire voertuigen.

- Verplaatsingen over water.

- Uitdagingen ondergronds en op hoogte ( 8 tot 10 meter ).

- Nachtonderkomen bouwen en maaltijden in een zelfgebouwde noodbivak.

GEDURENDE HET PROGRAMMA ERVAREN DE DEELNEMERS DAT ZIJ NIET ZONDER ELKAAR KUNNEN OM DIT PROGRAMMA SUCCESVOL TE DOORLOPEN.

ELK PROGRAMMA STELLEN WIJ OP MAAT SAMEN, ZO BIEDEN WIJ MAATWERK IN TEAMBUILDING.

Wij bieden dit programma daarom aan in meerdere varianten. Zo is er een 12-uurs programma, maar ook een programma van zelfs wel 24 uur. Vooraf stemmen we niet alleen de doelen en wensen af, maar ook de flexibele invulling van het avond en/of nachtprogramma: Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een bbq en overnachting in het zelfgebouwde bivak, maar ook voor een hotelovernachting met diner als kroon op de geweldige prestatie van de deelnemers. Want zeker is: Meedoen is afmaken!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN:
MEER OVER GROEPEN EN ARRANGEMENTEN:

Combineer een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met een van onze tientallen activiteiten. Samen maken we de juiste invulling voor een geslaagd bedrijfsuitje, familiedag of kinderfeest.