HET UNIEKE OPERATIE MARKET GARDEN BASECAMP 2024

MELD HIERONDER JOUW KLAS AAN EN BEZOEK DIT INDRUKWEKKENDE EVENEMENT MET DE HELE KLAS.

BELANGRIJK: na het invullen van dit formulier ontvang je een bericht van ons of er nog voldoende plekken beschikbaar zijn op de gewenste data. Pas na een bevestiging via de mail is de reservering compleet.


 16 T/M 20 SEPTEMBER

SPECIAAL PROGRAMMA VOOR ALLE REGIONALE SCHOLEN

Het basecamp 2024 biedt een hele bijzondere kans voor scholen in heel de regio. Alle leerlingen worden op maandag t/m vrijdag namelijk in groepjes begeleid door onze vrijwilligers, die op de verschillende onderdelen interactief met de kinderen aan de slag gaan. Het geeft leerlingen een unieke kijk in het verleden, waarbij ze uitleg krijgen over een stukje geschiedenis waar ze op dat moment zelf in staan.

Onder deskundige leiding worden groepen langs de verschillende loopgraven, werkende displays, voertuigen, geschutsopstellingen en informatiepunten gevoerd.

Uiteraard is er ook een pauze moment in stijl bij de veldkeuken alwaar de kinderen wat lekkers te eten en drinken krijgen aangeboden.

En ……natuurlijk maken ze ook een ritje in een van de originele voertuigen van onze bevrijders. Op een boeiende interactieve manier krijgen de leerlingen een geschiedenisles in het veld.

Voor alle scholen die zich aanmelden voor een bezoek bieden wij ook een lesbrief om vooraf in de klas te behandelen. 

Per schooldag hebben wij plaats voor 'slechts' 200 leerlingen, zodat we zeker weten dat het gehele programma goed doorlopen kan worden. 

ALGEMENE INFORMATIE:

- Scholen worden verwacht op de gereserveerde datum om 9:00 uur 

- Het bezoek aan het Basecamp duurt ongeveer 3 uur

- De leerlingen worden in groepen van 15 begeleid door onze vrijwilligers, het in prettig als deze groepen al vooraf bepaald zijn.

- De bijbehorende lesbrief ontvangt de leerkracht bij de definitieve reservering

 

VOOR MEER INFORMATIE OVER CAMP VICTORY - MAIL ONS GERUST! INFO@BEVRIJDENDEVLEUGELS.COM