Home » MooiSonEnBreugel

Met de DeMooiSonenBreugelKrant

naar Bevrijdende Vleugels!

DeMooiSon&BreugelKrant heeft nu een tijdelijke en unieke lezersactie: Voor een ongekend laag tarief brengt u een bezoek aan Bevrijdende Vleugels!

Bevrijdende Vleugels is de plek waar je de bevrijding van Zuid-Nederland en Operatie Market Garden opnieuw kunt beleven.

Stap in de voetsporen van de 101e Airborne Divisie en aanschouw met eigen ogen hoe de weg naar onze bevrijding begon in september 1944.

 

Museum Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

 

Deze indrukwekkende bezienswaardigheid in de bossen tussen Best en Son moet u meegemaakt hebben als inwoner van ons dorp: Maak dus nu gebruik van deze tijdelijke actie!

 

De DeMooiSon&BreugelKrant entreetickets met actietarief koopt u hier online:

REMEMBER SEPTEMBER:

Op 17 en 18 September 2016 zal Remember September weer plaats vinden bij Bevrijdende Vleugels! Klik hier voor meer informatie.

FREEDOM RUN:

Op zondag 23 oktober 2016 organiseert Stichting 18 september
de Freedom Run met als afstanden 6 of 10 kilometer Klik hier voor meer informatie.

GROEPS- OF BEDRIJFSUITJE?

Bevrijdende Vleugels is de perfecte plek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een familiedag. Combineer jullie bezoek met een van de tientallen activiteiten, zoals een jeep-tour, boogschieten of een bezoek aan onze escape room. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

ONLINE TICKETS:

COLLECTIE:

PLAN JE BEZOEK:

GROEPEN / ARRANGEMENTEN:

Combineer een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met een van onze tientallen activiteiten. Samen maken we de juiste invulling voor een geslaagd bedrijfsuitje, familiedag of kinderfeest.

IN THE PICTURE:

Restauratie Harley van 'onze Bas'

Verhuizing Sherman Tank

Achter de schermen: Onze werkplaats!