Groepen

Een familiedag, vrijgezellenfeest, dagje weg met de vrienden of een bedrijfsuitje: Altijd gezellig! Om van een dergelijk uitje een succes te maken is een goede voorbereiding en een passend programma wel verstandig.

Speciaal voor groepen hebben wij vele opties en activiteiten om van jullie uitje een gegarandeerd succes te maken. We helpen u daar graag vrijblijvend mee, dus neem gerust contact met ons op.

Programma

Wanneer u ons park bezoekt met een groep, is een vooraf vastgesteld programma een aanrader. Vele activiteiten en combinaties zijn mogelijk, dus het is verstandig om hier goed over na te denken, zodat jullie uitje past bij alle deelnemers, wensen en budget. U heeft de keuze uit meer dan 90 activiteiten, voor ieder wat wils dus! Om u alvast een idee te geven, sommen we enkele van onze top activiteiten op:

 

Army Tour ( TIP! )

In historische legervoertuigen rijden we met het hele gezelschap naar enkele unieke nabijgelegen WO2 hotspots: Na een bezoek aan het monument van Joe Mann, rijden we door naar de plek waar Luitenant Robert Cole in het heetst van de strijd om het leven is gekomen. Bij elke plek vertellen onze gidsen de bijzondere verhalen van deze WO2 Strijders, en beleef je wat er zich op deze plekken heeft afgespeeld, erg bijzonder! .  We sluiten de tour af in de nabij gelegen Sonniuswijk. De plek waar tijdens het begin van Market Garden alle gliders zijn geland. Op deze bijzondere plek, bomvol historie vertellen we hoe de indrukwekkende operatie Market Garden zich daar heeft afgespeeld. Alleen al de rit in een van onze historische legervoertuigen maakt van deze activiteit een waar spektakel!

Meer uitleg en mogelijkheden van deze tour vind je op https://www.bevrijdendevleugels.nl/army-tour

 

Rondleiding Bevrijdende Vleugels

Breng een bezoek aan Bevrijdende Vleugels, de plek waar je Operatie Market Garden opnieuw kunt beleven. Stap in de voetsporen van de 101e Airborne Divisie en aanschouw met eigen ogen hoe Zuid-Nederland werd bevrijd in september 1944. Museum Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

 

  • Kosten: € 6,00 per persoon (vanaf 15 personen)
  • Kosten: € 32,50 per gids (1 per 15 personen)

 

Boogschieten

De boog kan niet altijd gespannen staan, maar nu even wel! Na een korte instructie van een ervaren schutter krijg je zelf de boog in handen: Je zult zien hoe moeilijk het is om de roos te raken, gelukkig heb je meer dan voldoende pogingen om te kijken of jij een echte schutter bent!

 

  • Kosten: € 15,00 per persoon (vanaf 10 personen)
  • Kosten: € 5,00 per extra adventure activiteit ( Neem contact met ons op voor het volledige aanbod )

 

Escape Room

Diep in de bossen staat een hut. Gemaakt van oude stammen en begroeid met mos, al jaren onbezocht en misschien ook onbewoond. Durf jij het aan om 60 minuten opgesloten te worden in deze verlaten jagershut? Probeer samen met je collega’s te ontsnappen uit deze hut vol met uitdagende puzzels. 

 

  • Kosten: € 16,50 per persoon
  • Minimaal aantal deelnemers: 2 personen
  • Maximaal aantal deelnemers: 6 personen

 

Frisse Neuzen Route

Bevrijdende Vleugels ligt midden in de bossen tussen Best en Son. Maar wat gebeurd er eigenlijk in die bossen? Welke dieren leven er en welke sporen laten zij na. Onder leiding van een van onze IVN gidsen maak je een korte wandeling en leer je in korte tijd de ins en outs van onze omgeving. Daar speelt eigenlijk veel meer dan jij dacht!

 

  • Kosten: € 9,90 per persoon
  • Minimaal aantal deelnemers: 10 personen

 

Combineert u meerdere activiteiten?

Dan ontvangt u van ons natuurlijk een prijs op maat!

Komt u met een kleiner gezelschap?

Ook dan kunt u gebruik maken van al onze opties en activiteiten, maar dan zijn deze prijzen op aanvraag. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Brengt u met een kleiner gezelschap alleen een bezoek aan Bevrijdende Vleugels? Maak dan gebruik van onze korting- en combitickets!