Home » Groepen

Groepen

Een familiedag, vrijgezellenfeest, dagje weg met de vrienden of een bedrijfsuitje: Altijd gezellig! Om van een dergelijk uitje een succes te maken is een goede voorbereiding en een passend programma wel verstandig.

Speciaal voor groepen hebben wij vele opties en activiteiten om van jullie uitje een gegarandeerd succes te maken. We helpen u daar graag vrijblijvend mee, dus neem gerust contact met ons op.

Programma

Wanneer u ons park bezoekt met een groep, is een vooraf vastgesteld programma een aanrader. Vele activiteiten en combinaties zijn mogelijk, dus het is verstandig om hier goed over na te denken, zodat jullie uitje past bij alle deelnemers, wensen en budget. U heeft de keuze uit meer dan 90 activiteiten, voor ieder wat wils dus! Om u alvast een idee te geven, sommen we enkele van onze top activiteiten op:

 

Army Tour ( TIP! )

In historische legervoertuigen brengen wij het gezelschap naar de nabij gelegen Paulushoef. De plek waar tijdens het begin van Market Garden alle gliders zijn geland. Op deze bijzondere plek, bomvol historie is in de loop der jaren een klein museum ontstaan van bodemvondsten en indrukwekkende verhalen. Een van onze gidsen zal meerijden naar de Paulushoef voor een aanvullend verhaal en een rondleiding geven rondom de Paulushoef. Alleen al de rit in een van onze historische legervoertuigen maakt van deze activiteit een waar spektakel!

 

 • Kosten: € 14,95 per persoon (vanaf 10 personen)
 • Kosten: € 9,95 per persoon (vanaf 20 personen)

 

Rondleiding Bevrijdende Vleugels

Breg een bezoek aan Bevrijdende Vleugels, de plek waar je Operatie Market Garden opnieuw kunt beleven. Stap in de voetsporen van de 101e Airborne Divisie en aanschouw met eigen ogen hoe Zuid-Nederland werd bevrijd in september 1944. Museum Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

 

 • Kosten: € 5,00 per persoon (vanaf 15 personen)
 • Kosten: € 32,50 per gids (1 per 15 personen)

 

Boogschieten

De boog kan niet altijd gespannen staan, maar nu even wel! Na een korte instructie van een ervaren schutter krijg je zelf de boog in handen: Je zult zien hoe moeilijk het is om de roos te raken, gelukkig heb je meer dan voldoende pogingen om te kijken of jij een echte schutter bent!

 

 • Kosten: € 12,50 per persoon (vanaf 10 personen)
 • Kosten: € 5,00 per extra adventure activiteit ( Neem contact met ons op voor het volledige aanbod )

 

Escape Room

Diep in de bossen staat een hut. Gemaakt van oude stammen en begroeid met mos, al jaren onbezocht en misschien ook onbewoond. Durf jij het aan om 60 minuten opgesloten te worden in deze verlaten jagershut? Probeer samen met je collega’s te ontsnappen uit deze hut vol met uitdagende puzzels. 

 

 • Kosten: € 16,50 per persoon
 • Minimaal aantal deelnemers: 2 personen
 • Maximaal aantal deelnemers: 6 personen

 

Wandelende A

Wandelende A is een teamopdracht waarbij je met 3 balken een A bouwt, 1 persoon gaat hierin staan, de rest van de groep zorgt ervoor, met behulp van touwen, dat de A kan lopen.

Deze teamopdracht is een echte aanrader voor zowel collega’s, vrienden en families. Samen kom je verder! Met jouw team bouw je een grote A van houten balken. Een persoon gaat hierin staan en de rest van het team zorgt met behulp van touwen dat de A kan lopen. Dit klinkt niet eens makkelijk, dat is een hele klus, waarin samenwerken een hele nieuwe betekenis krijgt!

 

 • Kosten: € 12,50 per persoon (vanaf 10 personen)
 • Kosten: € 5,00 per extra adventure activiteit ( Neem contact met ons op voor het volledige aanbod )

 

Bandenspel

Bij deze uitdagende game moet heel even nagedacht worden! In een estafette vorm moet jij met je team er voor zorgen dat alle banden van spel 1 naar spel 2 gaan. Door de nummering van de banden en de daarbij horende volgorde is het dus rennen en nadenken tegelijk!

 

 • Kosten: € 12,50 per persoon (vanaf 10 personen)
 • Kosten: € 5,00 per extra adventure activiteit ( Neem contact met ons op voor het volledige aanbod )

 

Super Bungee

Twee deelnemers zitten tegelijkertijd vast aan het zelfde elastiek, op ons Bungee luchtkussen. Wie van de deelnemers is het sterkst of heeft het meeste uithoudingsvermogen? De opdracht is namelijk om zover mogelijk te geraken en zo de meeste punten te verzamelen. Een hele taak als er iemand aan de andere kant aan je loopt te trekken met hetzelfde doel!

 

 • Kosten: € 12,50 per persoon (vanaf 10 personen)
 • Kosten: € 5,00 per extra adventure activiteit ( Neem contact met ons op voor het volledige aanbod )

 

Frisse Neuzen Route

Bevrijdende Vleugels ligt midden in de bossen tussen Best en Son. Maar wat gebeurd er eigenlijk in die bossen? Welke dieren leven er en welke sporen laten zij na. Onder leiding van een van onze IVN gidsen maak je een korte wandeling en leer je in korte tijd de ins en outs van onze omgeving. Daar speelt eigenlijk veel meer dan jij dacht!

 

 • Kosten: € 9,90 per persoon
 • Minimaal aantal deelnemers: 10 personen

 

Combineert u meerdere activiteiten?

Dan ontvangt u van ons natuurlijk een prijs op maat!

Komt u met een kleiner gezelschap?

Ook dan kunt u gebruik maken van al onze opties en activiteiten, maar dan zijn deze prijzen op aanvraag. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Brengt u met een kleiner gezelschap alleen een bezoek aan Bevrijdende Vleugels? Maak dan gebruik van onze korting- en combitickets!