9 en 10 APRIL 2022:

HET OPENINGSWEEKEND BIJ BEVRIJDENDE VLEUGELS! 

MET VOORDEELTICKETS SPECIAAL VOOR DE LEZERS VAN GROEIEND BEST

Het openingsweekend is een uniek evenement voor jong & oud: Bij aankomst krijgen alle kinderen een eigen expeditiekaart waarmee zij verschillende beproevingen en opdrachten kunnen doen op het hele terrein.

Dit weekend is ooit begonnen als een klein evenement, en inmiddels uitgegroeid tot één van de drukste dagen van het jaar voor Bevrijdende Vleugels. RC Tankdemo’s, rijden in WO2 voertuigen, een kinderstormbaan en live re-enactment zijn maar enkele activiteiten van ons uitgebreide programma.

Dit event is ieder jaar weer uitverkocht. Ook dit jaar zijn er maar 400 kaarten beschikbaar, bestel daarom je tickets op tijd!

Rondritten legervoertuigen:

Wat is er leuker dan het bekijken van al onze voertuigen? Er mee rijden natuurlijk! Rondom Bevrijdende Vleugels zullen allerlei legervoertuigen  verzamelen, en kan er voor €3,00 euro per persoon meegereden worden in een voertuig naar keuze. Natuurlijk hebben we voor deze ritten een geweldige route gemaakt, een aanrader voor alle bezoekers!

Alle kids op de foto!

Met of zonder schmink, alle kinderen zijn tijdens dit weekend echte krijgers! Speciaal voor alle kids hebben we op het terrein een mooie opstelling gemaakt waar kinderen super cool op de foto kunnen. 

Mini-Tanks

Perfect op schaal nagebouwde tanks zullen hun krachten laten zien. Net als in de tweede wereldoorlog zullen deze tanks gaan rijden, veroveren, slepen, schieten en de strijd aan gaan met de vijand. Een geweldig spektakel met deze enorme bestuurbare beesten!

Bezoek Bevrijdende Vleugels

Uiteraard hoort een bezoek aan Bevrijdende Vleugels er natuurlijk bij. Tijdens dit weekend is er zelfs nog veel meer te zien, bodemvondsten, uniformen en wapens die normaal achter slot en grendel zitten worden tijdens dit weekend door onze experts tentoongesteld in het museum.

Army Tour ( zaterdag ):

Stap in een van onze historische legervoertuigen en bezoek tijdens een indrukwekkende rit meerdere belangrijke plekken van Market Garden. De rit zal onder andere langs het monument van Lt. Cole gaan en het landingsterrein waar de honderden glijders geland zijn voor operatie Market Garden. Bij deze tour, die ongeveer 1,5 uur duurt gaat een van onze ervaren gidsen mee om ter plekke uitleg te geven op alle locaties. Voor deze tour betaal je ter plaatse 5 euro extra. Deze tour start om 13:00 en vol is vol. Deelname op inschrijving, mail voor een reservering naar info@bevrijdendevleugels.com

Expeditie Airborne

Voor alle kleine bezoekers hebben we een heuse expeditie uitgezet, welke ze samen met hun ouders kunnen doorlopen. Verspreid over het park zullen verschillende missies en uitdagingen moeten worden volbracht om deze expeditie te laten slagen. Deze expeditie is INCLUSIEF DE RONDRIT in een van onze voertuigen! 

Re-enactment over het hele park

Meerdere re-enactors zullen het gehele weekend verschillende demonstraties en statics verzorgen inclusief wapens! Je vindt deze echte soldaten in uniform in de schuttersputten, in de voertuigen of verstopt in de bossen. Ga gerust op de foto met één van deze helden!

Modelbouw demonstraties

Ons entreegebouw (Historama Wereld) zal dit weekend weer helemaal in het teken staan van modelbouw, diorama's op schaal en indrukwekkende nagebouwde scenes van bijzondere kwaliteit.

Paratrooper Display

Hoe zagen de paratroopers er uit toen ze met duizenden uit de lucht kwamen? Wat hadden ze bij aan uitrusting? Hoe groot was zo'n parachute eigenlijk? Je ziet het allemaal bij dit prachtige paratrooper display. 

Kinderboeken hoek

Alleen dit weekend, speciaal voor de kleine liefhebbers van bijzondere verhalen, een speciale hoek met begeleiding. In deze hoek vinden de kleine lezers niet alleen bijzonder boeken maar zijn er ook verschillende historische spellen. 

KOOP HIER EENVOUDIG JOUW GROEIEND BEST

VOORDEELTICKETS!

Openingsweekend 2022