MET RECREATIEPARK DE ACHTERSTE HOEF

NAAR BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Ga terug naar de tijd van de bevrijding: Ronkende motoren van gevechtsvliegtuigen, heldhaftige piloten en Amerikaanse parachutisten.

Dit jaar is het 80 jaar geleden dat onze regio, eerder dan de rest van Nederland, werd bevrijd van de nazi’s. Ontelbaar veel mensen hebben daarbij hun leven op het spel gezet voor onze vrijheid. Deze helden mogen wij nooit vergeten! Bevrijdende Vleugels vertelt, onder andere, het indrukwekkende verhaal van een van de grootste militaire operaties: operatie Market Garden. Deze operatie luidde de bevrijding van Zuid-Nederland in. In de verschillende hallen worden de bezetting, de onderdrukking en de uiteindelijke bevrijding, uitvoerig belicht.

 

Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief rupsvoertuigen, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

KOOP NU JOUW ACTIETICKETS VOOR BEVRIJDENDE VLEUGELS, JE BETAALD DAN SLECHTS €7,50 P.P.

DEZE TICKETS ZIJN HET HELE JAAR GELDIG!

Komt u naar Bevrijdende Vleugels met een groep? Maak dan gebruik van het groepstarief.

Voor groepen vanaf 25 personen geldt er een speciaal groepstarief. Dit is echter alleen mogelijk op reservering. info@bevrijdendevleugels.com

Hierbij is het ook mogelijk om een rondleiding te krijgen van een gids die op een leuke, interessante en leerzame manier alles verteld over de tweede wereldoorlog en de bevrijding.