REMEMBER SEPTEMBER 2023 VIND DIT JAAR PLAATS OP 16 EN 17 SEPTEMBER, AANKOMST EN OPBOUW OP VRIJDAG MOGELIJK.

WIL JIJ DEELNEMEN? MELD JE DAN NU NOG AAN!

 

- INCLUSIEF OVERNACHTEN

- ONTBIJT, LUNCH EN BBQ MET DRINKEN WORDEN DOOR ONS VERZORGD!

- ONTVANG VRIJKAARTEN VOOR VRIENDEN EN FAMILIELET OP:

Aanmelden betekend geen automatische deelname! Wij nemen iedere aanvraag in behandeling en nemen contact op voor verdere invulling van jouw of jullie bezoek!

PROGRAMMA ZATERDAG & ZONDAG:

NIEUW: WHEELS VOERTUIGENPLEIN!

 

Nieuw dit jaar: Het voertuigenplein van WHEELS. Bewonder de vele mooie en bijzondere WO2 voertuigen in deze prachtig opgestelde static. Bij dit plein kun je zelfs meerijden in verschillende van deze voertuigen.

 

MILITARIA MARKT

 

Vind jouw originele WO2 spullen, bijzondere objecten en nog veel meer op deze beurs met tientallen kramen en standhouders. Deze markt is verspreid over het gehele terrein en open zaterdag al om 10:00

Als standhouder een kraam reserveren? Dat kan hier!

 

RE-ENACTMENT

 

Op beide dagen zullen de vele re-enactos dit weekend uitbeeldingen, displays, en demonstraties verzorgen! Je komt de verschillende bataljons op verschillende plekken tijdens je bezoek tegen. Ga gerust op de foto met één van deze helden!

 

MUSEUM MYSTERIES: WAPENDEPOT

 

Wist je dat we bij Bevrijdende Vleugels nog veel meer wapens hebben dan in het museum tentoon worden gesteld? Tijdens het Remember September weekend halen we een deel hiervan uit ons depot en kun je deze wapens van dichtbij bewonderen!

MUSEUM MYSTERIES:  VERBORGEN COLLECTIE

 

In het depot van Bevrijdende Vleugels hebben we ook nog een grote collectie met uniformen en bijzondere artefacten die normaal niet te zien zijn in het museum. Een deel van deze collectie zal te zien zijn tijdens het Remember September weekend! 

MUSEUM MYSTERIES: BODEMVONDSTEN

 

Ontzettend veel materiaal is na de Tweede Wereldoorlog onder de grond beland, van munitie tot complete vliegtuigen. Tot op de dag van vandaag worden deze nog steeds teruggevonden. Kom tijdens het Remember September weekend kijken naar onze uitgebreide collectie bodemvondsten. 

RC TANKS XXL

 

Diverse radiografisch bestuurbare voertuigen en tanks om van dichtbij kunnen bewonderen, en wellicht even zelf te besturen! Deze bestuurbare tanks en trucks zijn een lust voor het oog van jong en oud, sommigen zelfs wel tot 200 kg per stuk. Ervaren bestuurders zijn er bij om iedereen te assisteren en weten er natuurlijk alles van!

MODELBOUW VETERANEN

 

In de hal van Historama Wereld ontmoet je verschillende veteranen die zich helemaal gestort hebben op: Modelbouw! Voor de kinderen is er een gave bouw-tafel waar ze zelf aan de slag kunnen. De kinderen mogen zelf iets kiezen en zullen zien dat ze al snel een prachtig model zelf kunnen bouwen! De drie mooist gebouwde modellen zullen een plekje in het museum krijgen!

 

 

Spectaculaire activiteiten voor alle kids!

SOLDATENSTEMPELS VERZAMELEN

 

Voor alle kleine bezoekers hebben we op 16 en 17 september een eigen stempelkaart. Tijdens het bezoek kunnen alle kinderen op verschillende plekken, binnen en buiten het museum, soldatenstempels verdienen. Heb je alle stempels verzameld, dan krijg je een medaille!

SOLDATENBIVAK

 

Ga op bezoek bij het basecamp van Bevrijdende Vleugels en leer de basics van het overleven in de natuur. onder begeleiding van een echte survivalexpert leer je niet alleen overlevings-skills maar verdien je ook één van de soldatenstempel op je stempelkaart!

 

TICKETS ZIJN ONLINE, EN BIJ ONS AAN DE KASSA VERKRIJGBAAR!

  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis
  • Toegang voor volwassenen is € 16,00, voor kinderen € 12,00.
  • Soldaten stempelkaart en prijsje is voor alle kinderen inbegrepen
  • Bezoekers van het Remember September event hebben tevens toegang tot de Militaria Markt Nederland!
  • Enkel de Militaria Markt bezoeken is mogelijk tegen een entree van slechts 6 euro

TICKETS KOMEN BINNENKORT ONLINE