Home » Zomer arrangement 2020

Bezoek Bevrijdende Vleugels met één van onze bijzondere arrangementen!

 

Voor de thuisblijvers, de genieters en de gezinnen, twee hele bijzondere arrangementen voor dit seizoen. Kom genieten en beleven met de kids bij het museum, kabouterpad en natuurlijk bij 't  Boshuys! 

 

ZOMER-ARRANGEMENT 1:

Bezoek Bevrijdende Vleugels en geniet van een heerlijke lunch bij 't Boshuys.  Na de lunch gaan jullie het Kabouterpad bezoeken en sluiten jullie deze leuke dag af met een lekker ijsje voor de kinderen!

EEN HEERLIJKE LUNCH BIJ HET BOSHUYS MAAKT DEZE DAG HELEMAAL COMPLEET!

Dit arrangement is inclusief:

- Entree Bevrijdende Vleugels

- Overheerlijke lunch bij 't Boshuys ( keuze uit een uitsmijter of kroketten op brood )

- Bengelmenu voor de kids ( pannenkoeken of frietjes met ranja )

- Bezoek kabouterpad

- ijsje voor de kinderen

BESTEL HIER EENVOUDIG DIT ZOMER-ARRANGEMENT 1:

LET OP: NEEM DE TICKETS UITGEPRINT MEE

ZOMER-ARRANGEMENT 2:

Bezoek Bevrijdende Vleugels en het kabouterpad, sluit deze leuke dag heerlijk af met een luxe borrelplank op het terras van 't Boshuys, terwijl de kinderen naar hartenlust spelen in de speeltuin.

DEZE DAG VOL BELEVING IS INCLUSIEF EEN HEERLIJKE BORRELPLANK BIJ HET BOSHUYS!

Dit arrangement is inclusief:

- Entree Bevrijdende Vleugels

- Bezoek kabouterpad

- Luxe borrelplank bij 't boshuys

- ijsje en ranja voor de kids

 

 

BESTEL HIER EENVOUDIG DIT ZOMER-ARRANGEMENT 2:

LET OP: NEEM DE TICKETS UITGEPRINT MEE

Voorwaarden: De tickets van dit arrangement zijn geldig voor het gehele seizoen 2020, reserveren hiervoor is niet nodig. Om gebruik te kunnen maken van het culinaire aanbod van 't Boshuys dienen de tickets uitgeprint mee te worden genomen.

Combineer jullie bezoek met een van onze vele activiteiten!

U kunt, naast een bezoek aan Bevrijdende Vleugels, ook gebruik maken van vele andere activiteiten. Hierdoor zijn vele combinaties en mogelijkheden mogelijk, en vinden we daardoor altijd een gepast programma op maat, naar wens van alle deelnemers, verwachtingen en budget.

Enkele van onze top-activiteiten hebben we hier voor u opgesomd, neem contact met ons op voor het volledige aanbod.

Army Tour ( TIP! )

In historische legervoertuigen rijden we met het hele gezelschap naar enkele unieke nabijgelegen WO2 hotspots: Na een bezoek aan het monument van Joe Mann, rijden we door naar de plek waar Lt. Robert Cole in het heetst van de strijd om het leven is gekomen, bij elke plek vertellen onze gidsen de bijzondere verhalen van deze WO2 Strijders, en beleef je wat er zich op deze plekken heeft afgespeeld, erg bijzonder! . We sluiten de tour af in de nabij gelegen Sonniuswijk. De plek waar tijdens het begin van Market Garden alle gliders zijn geland. Op deze bijzondere plek, bomvol historie vertellen we hoe de indrukwekkende operatie Market Garden zich daar heeft afgespeeld. Alleen al de rit in een van onze historische legervoertuigen maakt van deze activiteit een waar spektakel!

 

 

 • Kosten: € 23,50 per persoon (vanaf 10 personen)
 • Kosten: € 19,50 per persoon (vanaf 20 personen)

 

Rondleiding Bevrijdende Vleugels

Breg een bezoek aan Bevrijdende Vleugels, de plek waar je Operatie Market Garden opnieuw kunt beleven. Stap in de voetsporen van de 101e Airborne Divisie en aanschouw met eigen ogen hoe Zuid-Nederland werd bevrijd in september 1944. Museum Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

 

 • Kosten: € 7,00 per persoon (vanaf 15 personen)
 • Kosten: € 32,50 per gids (1 per 15 personen)

 

Boogschieten

De boog kan niet altijd gespannen staan, maar nu even wel! Na een korte instructie van een ervaren schutter krijg je zelf de boog in handen: Je zult zien hoe moeilijk het is om de roos te raken, gelukkig heb je meer dan voldoende pogingen om te kijken of jij een echte schutter bent!

 

 • Kosten: € 14,50 per persoon (vanaf 10 personen)
 • Kosten: € 5,00 per extra adventure activiteit ( Neem contact met ons op voor het volledige aanbod )

 

Escape Room

Diep in de bossen staat een hut. Gemaakt van oude stammen en begroeid met mos, al jaren onbezocht en misschien ook onbewoond. Durf jij het aan om 60 minuten opgesloten te worden in deze verlaten jagershut? Probeer samen met je collega’s te ontsnappen uit deze hut vol met uitdagende puzzels. 

 

 • Kosten: vanaf € 16,50 per persoon
 • Minimaal aantal deelnemers: 2 personen
 • Maximaal aantal deelnemers: 6 personen

 

Workshop Bushcraft

Zou jij kunnen overleven in de natuur? Met vrienden of collega's duiken jullie de bossen in en leren jullie een eigen onderkomen te bouwen, zelf vuur te maken en leren jullie alles over de omgeving om je heen. Leren overleven in de natuur!

 

 • Duur: 1 tot 4 uur
 • Vanaf 10 personen
 • Kosten: €17,50 p.p.

 

Frisse Neuzen Route

Bevrijdende Vleugels ligt midden in de bossen tussen Best en Son. Maar wat gebeurd er eigenlijk in die bossen? Welke dieren leven er en welke sporen laten zij na. Onder leiding van een van onze IVN gidsen maak je een korte wandeling en leer je in korte tijd de ins en outs van onze omgeving. Daar speelt eigenlijk veel meer dan jij dacht!

 

 • Kosten: € 9,90 per persoon
 • Minimaal aantal deelnemers: 10 personen

 

Combineert u meerdere activiteiten?

Dan ontvangt u van ons natuurlijk een prijs op maat!