Home » Voordeelvoucher

KOOP NU DE MEI-VAKANTIE VOORDEEL-VOUCHER,

EN MAAK GEBRUIK VAN 52% KORTING!

De Meivakantie: Een ideale mogelijkheid om samen met de kids en het gezin er op uit te trekken voor de leukste uitjes! Om een passende invulling te geven aan de vakantiedagen, en daarbij gebruik te maken van een super aantrekkelijk tarief, is er nu de MeiVakantie Voordeel-Voucher! Daarmee beleef je 4 super uitjes, en betaal je het scherpste tarief.

 

Een online gekocht E-Ticket wordt aan de kassa van DippieDoe, Bevrijdende Vleugels of Spelebos ingewisseld voor de stempelkaart!

 

 
 

MET DEZE VOUCHER KRIJG JE TOEGANG TOT:

Familiepark Dippie Doe

Beleef een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten. 
Er zijn heel veel leuke en spannende attracties voor kinderen t/m 13 jaar. Binnen vind je onder andere een klimpaleis, ballenbak, botsauto's (1e verdieping), of ga lekker draaien in de Ballonvaart.

 

www.dippiedoe.nl

Ekkersweijer 1 - Best

0499 - 330 204

7 DAGEN PER WEEK GEOPEND!

Bevrijdende Vleugels

Ga terug naar de tijd van de bevrijding: Ronkende motoren van gevechtsvliegtuigen, heldhaftige piloten en Amerikaanse parachutisten. Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

www.bevrijdendevleugels.com

Sonseweg 39 - Best

0499 - 329 722

7 DAGEN PER WEEK GEOPEND!

  

Spelebos

Beleef het spelen van toen weer op een nieuwe eigentijdse manier bij Museum Spelebos. Verspreid over het museum vind je verschillende spellen die je zelf uit kunt proberen. Loop door onze diorama's met bijzondere poppen en beren, sommige zelfs meer dan 100 jaar oud!

 

www.spelebos.com

Sonseweg 39 - Best

0499 - 329 722

OPEN OP WO / ZA / ZO!

Kabouterpad

Dit kabouterpad is een echte ontdekkingstocht in de natuur. Tijdens deze tocht maak je kennis met een unieke kabouter-familie: De familie Pluk! Alle kabouters van de familie Pluk leren je iets over het bos en alles wat daar in leeft en woont. Doe de leuke opdrachtjes samen en beleef ons prachtige bos op een unieke manier.

 

Facebook.com/kabouterpadson

Sonseweg 39 - Best

OPEN OP DI t/m ZO!

KOOP JOUW VOUCHERS EENVOUDIG HIERONDER:

Wees snel, want op is op, actie is geldig tot en met 7 mei 2017. 

ONLINE TICKETS:

COLLECTIE:

PLAN JE BEZOEK:

GROEPEN / ARRANGEMENTEN:

Combineer een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met een van onze tientallen activiteiten. Samen maken we de juiste invulling voor een geslaagd bedrijfsuitje, familiedag of kinderfeest.

IN THE PICTURE:

Restauratie Harley van 'onze Bas'

Verhuizing Sherman Tank

Achter de schermen: Onze werkplaats!