Home » veldloop

BELEEF OOK NA DE VELDLOOP HET INDRUKWEKKENDE BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Ga terug naar de tijd van de bevrijding: Ronkende motoren van gevechtsvliegtuigen, heldhaftige piloten en Amerikaanse parachutisten.

Bevrijdende Vleugels vertelt het heftige verhaal van – onder meer - de bevrijding van Zuid-Nederland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Bevrijdende Vleugels ligt op het terrein in het gebied waar op 17 september 1944 luchtlandingen plaatsvonden tijdens de Operatie Market Garden. Deze operatie luidde de bevrijding van Zuid-Nederland in. In de verschillende hallen worden de bezetting, de onderdrukking en de uiteindelijke bevrijding, uitvoerig belicht. Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

 

OMDAT JIJ DEEL HEBT GENOMEN AAN DE WANDELTOCHT OF VELDLOOP OP 3 APRIL, BEZOEK JIJ BEVRIJDENDE VLEUGELS DIT SEIZOEN MET KORTING. TICKETS ZIJN NIET ALLEEN GELDIG VOOR DEELNEMERS, DUS NEEM GERUST FAMILIE OF VRIENDEN MEE!

 

DE ACTIETICKETS KOOP JE HIER EENVOUDIG VIA ONDERSTAANDE TICKETSHOP. DEZE TICKETS ZIJN VERKRIJGBAAR T/M 30 APRIL, EN TE GEBRUIKEN T/M 14 SEPTEMBER 2019!  

14 APRIL 2019: SEIZOENS-OPENING

We beginnen dit jaar met een bijzonder event! Live re-enactment, rijden met WO2 voertuigen, tank demo's en talloze andere activiteiten voor jong en oud!  Tickets voor dit openings-event en 2019 member-passen zijn vanaf nu te koop in onze ticketshop.Koop jij je tickets in maart, dan zijn deze tevens gelding voor gratis rondrit in WO2 voertuig!

13 APRIL 2019: DUTCH BLITZ PARTY

Na het grote succes van vorig jaar, zijn we trots om te mogen meedelen dat er een tweede Dutch Blitz Party komt bij Bevrijdende Vleugels! Ga op 13 april terug in de tijd op deze bijzondere avond onder leiding van The Kalishnikovs en The Great Gatsby DJ! De kaartverkoop start op 2 december aanstaande.

AGENDA & TICKETS 2019

In september 2019 is het 75 jaar geleden dat Brabant, eerder dan de rest van Nederland, werd bevrijd van de nazi's. Bevrijdende Vleugels speelt een grote rol bij de vele initiatieven en events die vanaf 2019 plaats gaan vinden. Op deze pagina vind je de belangrijkste gebeurtenissen met interessante links en data.

GROEPS- OF BEDRIJFSUITJE?

Bevrijdende Vleugels is de perfecte plek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een familiedag. Combineer jullie bezoek met een van de tientallen activiteiten, zoals een jeep-tour, boogschieten of een bezoek aan onze escape room. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

ONLINE TICKETS:

COLLECTIE:

PLAN JE BEZOEK:

GROEPEN / ARRANGEMENTEN:

Combineer een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met een van onze tientallen activiteiten. Samen maken we de juiste invulling voor een geslaagd bedrijfsuitje, familiedag of kinderfeest.

IN THE PICTURE:

Maak kennis met onze SIM-ruimte!

Verhuizing Sherman Tank

Achter de schermen: Onze werkplaats!