Home » Scouting

MET DE SCOUTING

NAAR BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Ga terug naar de tijd van de bevrijding: Ronkende motoren van gevechtsvliegtuigen, heldhaftige piloten en Amerikaanse parachutisten.

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat onze regio, eerder dan de rest van Nederland, werd bevrijd van de nazi’s. Ontelbaar veel mensen hebben daarbij hun leven op het spel gezet voor onze vrijheid. Deze helden mogen wij nooit vergeten! Bevrijdende Vleugels vertelt, onder andere, het indrukwekkende verhaal van een van de grootste militaire operaties: operatie Market Garden. Deze operatie luidde de bevrijding van Zuid-Nederland in. In de verschillende hallen worden de bezetting, de onderdrukking en de uiteindelijke bevrijding, uitvoerig belicht.

 

Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

Als lid van de scouting regio Eindhoven bezoek jij Bevrijdende Vleugels voor een bijzonder tarief. Deze actie is niet alleen voor jou als lid, dus neem gerust je ouders, grootouders, familie of vrienden mee!

In plaats van  €9,00 aan de kassa, is het bezoek voor jou als lid van de scouting het gehele seizoen 2019 slechts  €5,00 voor volwassenen en kinderen van 4 t/m 12 jaar.

 

KOOP HIER ALS LID VAN DE SCOUTING JOUW TICKETS VOOR BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Interesse in een compleet verzorgde dag?      

Kijk dan hier voor onze aantrekkelijke gezinsarrangementen

Kom jij naar Bevrijdende Vleugels met een groep? Maak dan gebruik van het groepstarief.

Voor groepen vanaf 25 personen is het tarief €4,00 dit is echter alleen mogelijk op reservering. info@bevrijdendevleugels.com

Hierbij is het ook mogelijk om een rondleiding te krijgen van een gids die op een leuke, interessante en leerzame manier alles verteld over de tweede wereldoorlog en de bevrijding.