Home » Remember September 2020

19 EN 20 SEPTEMBER

REMEMBER SEPTEMBER BIJ BEVRIJDENDE VLEUGELS! 

HET WO2 EVENT VAN BRABANT

Remember September is ieder jaar weer een uniek evenement voor jong & oud. Dit jaar koop je je tickets voor Remember September met vooraf gereserveerde tijden, en is het mogelijk om dit evenement te bezoeken op twee dagen in plaats van één! 

RE-ENACTMENT

 

Tientallen reenactors zullen dit weekend verschillende demonstraties en statics verzorgen inclusief wapens! Je vindt deze echte soldaten in en rondom het museum. Ga gerust op de foto met één van deze helden!

 

MUSEUM MYSTERIES: WAPENDEPOT

 

Wist je dat we bij Bevrijdende Vleugels nog veel meer wapens hebben dan in het museum tentoon worden gesteld? Tijdens het Remember September weekend halen we een deel hiervan uit ons depot en kun je deze wapens van dichtbij bewonderen!

MUSEUM MYSTERIES:  VERBORGEN COLLECTIE

 

In het depot van Bevrijdende Vleugels hebben we ook nog een grote collectie met uniformen en bijzondere artefacten die normaal niet te zien zijn in het museum. Een deel van deze collectie zal te zien zijn tijdens het Remember September weekend! 

MUSEUM MYSTERIES: BODEMVONDSTEN

 

Ontzettend veel materiaal is na de Tweede Wereldoorlog onder de grond beland, van munitie tot complete vliegtuigen. Tot op de dag van vandaag worden deze nog steeds teruggevonden. Kom tijdens het Remember September weekend kijken naar onze uitgebreide collectie bodemvondsten. 

Spectaculaire activiteiten voor alle kids!

SOLDATENSTEMPELS VERZAMELEN

 

Voor alle kleine bezoekers hebben we op 19 en 20 september een eigen stempelkaart. Tijdens het bezoek kunnen alle kinderen op verschillende plekken, binnen en buiten het museum, soldatenstempels verdienen. Heb je alle stempels verzameld, dan krijg je een medaille!

SOLDATENBIVAK

 

Ga op bezoek bij het basecamp van Bevrijdende Vleugels en leer de basics van het overleven in de natuur. onder begeleiding van een echte survivalexpert leer je niet alleen overlevings-skills maar verdien je ook één van de soldatenstempel op je stempelkaart!

 

KOOP HIER EENVOUDIG JE TICKETS.

ER ZIJN SLECHTS 30 TICKETS PER TIJDSLOT BESCHIKBAAR, DUS BEN ER SNEL BIJ: VOL IS VOL!

Kinderen t/m 3 jaar gratis. Kinderen vanaf 4 jaar + volwassenen € 9,-. Op deze dagen zijn andere acties en tickets NIET geldig.

TICKETS ZATERDAG:

TICKETS ZONDAG ENTREE 10:00 - 11:00 - 12:00 

TICKETS ZONDAG ENTREE 13:00 - 14:00 - 15:00