Home » REL

MET REL ENTERTAINMENT NAAR BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Afgelopen jaren was ons museum steevast het decor voor de indrukwekkende voorstellingen van REL entertainment. Helaas door de Corona pandemie zijn de voorstellingen van dit jaar afgelast. Met pijn in ons hart kunnen we niet anders dan beseffen dat een theatervoorstelling er voor ons dit jaar niet in zit. Maar we zitten niet bij de pakken neer, en willen juist vooruitkijken. Naar een mooi museumseizoen wat inmiddels van start is gegaan. We hopen dat je ons prachtige museum dit jaar toch komt bezoeken, en omdat jij een REL-fan bent, krijg jij van ons een bijzonder tarief!

 

Betaal nu slechts 6 euro, in plaats van 11 euro aan de kassa!

 

Bevrijdende Vleugels vertelt, onder andere, het indrukwekkende verhaal van een van de grootste militaire operaties: operatie Market Garden. Deze operatie luidde de bevrijding van Zuid-Nederland in. In de verschillende hallen worden de bezetting, de onderdrukking en de uiteindelijke bevrijding, uitvoerig belicht. Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief vliegtuigen, voertuigen en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

DEZE TICKETS ZIJN TE KOOP T/M 25 JUNI - EN HET HELE SEIZOEN GELDIG.

Vind je het leuk om met een groep te komen? stuur ons dan even een mailtje en vanaf 10 personen maken we een mooi groepstarief.