Home » PVGE

ALS LID VAN DE PVGE MET KORTING

NAAR BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Ga terug naar de tijd van de bevrijding: Ronkende motoren van gevechtsvliegtuigen, heldhaftige piloten en Amerikaanse parachutisten.

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat onze regio, eerder dan de rest van Nederland, werd bevrijd van de nazi’s. Ontelbaar veel mensen hebben daarbij hun leven op het spel gezet voor onze vrijheid. Deze helden mogen wij nooit vergeten! Bevrijdende Vleugels vertelt, onder andere, het indrukwekkende verhaal van een van de grootste militaire operaties: operatie Market Garden. Deze operatie luidde de bevrijding van Zuid-Nederland in. In de verschillende hallen worden de bezetting, de onderdrukking en de uiteindelijke bevrijding, uitvoerig belicht.

 

Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

KOOP HIER ALS LID VAN DE PVGE UW TICKETS VOOR BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Als lid van de PVGE bezoekt u Bevrijdende Vleugels voor een bijzonder tarief.

In plaats van  €9,00 aan de kassa, is het bezoek voor u het gehele seizoen 2019 slechts  €5,00 

 

Komt u naar Bevrijdende Vleugels met een groep? Denk dan eens aan een eigen rondleiding! voor 32.50 is er een ervaren gids die jullie gehele gezelschap zal begeleiden tijdens jullie bezoek aan het museum ( per 15 personen een gids ) minimaal 7 dagen vooraf reserveren, via: info@bevrijdendevleugels.com