Home » Opening 2019

OPENING 2019 OP 14 APRIL:

DAAR MAKEN WE EEN BIJZONDER WEEKEND VAN!

De opening van Bevrijdende Vleugels is elk jaar een druk bezocht event, met vele activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. Aangezien we in het thema jaar 2019 extra groots uitpakken, is er ook bij dit event deze keer nog meer te beleven! 

PROGRAMMA ZONDAG 14 APRIL:

TANK DEMO'S

BUSHCRAFT

RE-ENACTMENT

KINDEREN VERZAMELEN HUN SOLDATENSTEMPELS OVER HET HELE PARK!

STATIC SHOW

RONDRITTEN

VOOR JONG EN OUD!

RIJDEN MET MINITANKS

OPENING BROUWERIJ 

WO2 SPOORBAAN

KOOP NU ALVAST JE TICKET VOOR HET OPENINGS-EVENT VAN 2019!

 

Bij het openings-event is de prijs voor zowel kinderen als volwassenen gelijk. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis. Koop jij je ticket voor 31 maart? Dan is deze tevens geldig voor een gratis rondrit in WO2 voertuig!

ARMY TOUR 14 APRIL

Tijdens ons openings-event organiseren we een bijzondere Army-tour, waarvoor maar 20 plekken beschikbaar zijn. Wanneer u een ticket koopt voor deze tour, dan is deze tevens geldig als entree bewijs voor het gehele event en Bevrijdende Vleugels zelf. Deze tour start om 13:00, duurt ongeveer 1.5 uur en is inclusief rondleiding door het museum.!

WIST JE DAT ER BIJ DE OPENING IN 2018 MEER DAN 500 BEZOEKERS EEN  RONDIT IN WO2 VOERTUIG GEMAAKT HEBBEN?!

Ongelooflijk veel bezoekers genoten op 15 april 2018 van alle activiteiten op ons terrein. Jeeps reden af en aan, tanks kwamen voorbij, kinderen waren aan het klimmen en klauteren of aan het kijken naar de vele scenes van de indrukwekkende re-enactors!