Home » Hutten

Wist jij dat het pand van het Boshuys vroeger een opslag was van Defensie? En dat in de andere hangars nu een museum is gevestigd wat alles verteld over de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding?

Hutten maakt mensen gelukkig, met culinair ambacht en uitbundige gastvrijheid. Hutten laat mensen genieten. In vrijheid. En die vrijheid, DAT is nou net weer waar het bij Bevrijdende Vleugels over gaat. De vrijheid die voor ons zo vanzelfsprekend is, was dat jaren geleden alles behalve. We vertellen het verhaal over een tijd die je voorstellingsvermogen te boven gaat. Een tijd met jodenvervolging en onderdrukking, maar ook een tijd met echte helden die hun leven op het spel hebben gezet om die kostbare vrijheid weer terug te krijgen.

MET HUTTEN NAAR BEVRIJDENDE VLEUGELS: ALLE SAMENWERKERS VAN HUTTEN KRIJGEN EEN SUPERKORTING OP ONS MUSEUM!

 

Dit jaar is het 76 jaar geleden dat onze regio, eerder dan de rest van Nederland, werd bevrijd van de nazi’s. Bevrijdende Vleugels vertelt, onder andere, het indrukwekkende verhaal van een van de grootste militaire operaties: operatie Market Garden. Deze operatie luidde de bevrijding van Zuid-Nederland in. In de verschillende hallen worden de bezetting, de onderdrukking en bevrijding, uitvoerig belicht. Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief vliegtuigen, voertuigen en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Als samenwerker van Hutten bezoek jij Bevrijdende Vleugels voor een bijzonder tarief: In plaats van  11 euro  aan de kassa, betaal je als samenwerker maar 6 euro!

DEZE EXCLUSIEVE HUTTEN-TICKETS ZIJN ALLEEN IN DE MAAND JUNI TE KOOP, MAAR HET HELE JAAR GELDIG!

Vind je het leuk om met je familie of gezin of meerdere collega's te komen? stuur ons dan even een mailtje en vanaf 8 personen maken we een mooi groepstarief voor jouw hele groep.