Home » Fontys

MET FONTYS  HOGESCHOOL ECONOMIE EN COMMUNICATIE NAAR BEVRIJDENDE VLEUGELS!

Zoals jij weet draait het bij de Fontys Hogeschool Economie en Communicatie om hoogwaardig hoger beroepsonderwijs, praktijkgericht onderzoek en écht iets betekenen voor de samenleving. Elke dag mogen wij met zijn allen daar aan bijdragen, wat geweldig is, maar beseffen we dat ook wel? Dat we elke dag leven in een wereld waarin zoveel kan. In vrijheid. Een vrijheid die vanzelfsprekend lijkt, maar natuurlijk helemaal niet is.

 

Bij Bevrijdende Vleugels vertellen we jou alles over de tijd waarin vrijheid alles behalve vanzelfsprekend was. Een tijd van onderdrukking, vervolg en verzet. Een tijd van haat, en een tijd van onmenselijke oorlog. Het indrukwekkende museum verteld ook het verloop Market Garden, een van de grootste militaire operaties ooit waarin tienduizenden militairen hun leven op het spel gezet hebben voor onze vrijheid. Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief vliegtuigen, voertuigen en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bezoek Bevrijdende Vleugels, en betaal nu slechts 6 euro, in plaats van 11 euro aan de kassa!

 

DEZE TICKETS ZIJN TE KOOP T/M 30 JULI - EN HET HELE SEIZOEN GELDIG.

Vind je het leuk om met een groep te komen? stuur ons dan even een mailtje en vanaf 10 personen maken we een mooi groepstarief.