Home » En Toen Was Het Oorlog

En Toen Was Het Oorlog

'En toen was het oorlog...' vertelt het verhaal van twee boezemvrienden, Raf McCawley en Danny Walker, die beiden gevechtsvlieger zijn bij de US Air Force. Van jongs af aan zijn ze al beste vrienden en samen doorlopen ze de opleiding om hun officiële 'wings' te behalen. Raf krijgt een relatie met de verpleegster Emma en ze beleven een mooie zomer met elkaar. Als Raf de kans krijgt om zijn opleiding in de praktijk te brengen pakt hij deze met beide handen aan. Hij vertrekt naar Engeland om daar aan het front tegen de Duitsers te vechten. Hij laat hierbij alles achter wat hij heeft en uiteindelijk wordt niets meer van hem vernomen. Er wordt gemeld dat Raf verongelukt is en Danny brengt Emma het slechte nieuws. Ze zijn er beiden kapot van en in wederzijds verdriet vangen zij elkaar op. De vonk springt hierbij over en ondanks alle ellende vinden zij nieuw geluk in elkaar. Wanneer Raf weer voor de deur staat wordt alles anders en komen de twee vrienden lijnrecht tegenover elkaar te staan...

 

Een verhaal over broederschap, liefde en loyaliteit met als rode draad de vernietigende kracht van de Tweede Wereldoorlog.

 

Rectificatie Groeiend Best:

In het Groeiend Best van deze week is per ongeluk gecommuniceerd dat het spektakelstuk ;En Toen Was Het Oorlog' een film-voorstelling betreft. Natuurlijk berust dit op een misverstand, het gaat echt om een theatervoorstelling in een van onze indrukwekkende hangars!

 

4-5-6-7 OKTOBER UITVERKOCHT

LAATSTE KAARTEN VOOR DE VOORSTELLING VAN ZONDAG KOOPT U HIER:

BOEK DEZE  VOORSTELLING VOOR UW BEDRIJF:

Deze indrukwekkende voorstelling is op specifieke data ook exclusief te boeken voor uw bedrijf. Zo beleeft u met alle collega's een geweldig avondje uit; een bedrijfsuitje wat men niet snel vergeet!

 

Graag informeren we u over de mogelijkheden zoals diverse culinaire arrangementen en natuurlijk de aangepaste groepstarieven. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Locatie:

Bevrijdende Vleugels

Sonseweg 39 - Best