Home » BattlefieldDiscovery

CORONAPROOF

Vanaf juli biedt Edwin Popken, militair historicus, in samenwerking met Bevrijdende Vleugels verschillende Battelfield fiets- en wandeltochten aan. 

Er valt altijd meer te weten te komen en te begrijpen over de gebeurtenissen die ons verleden en ons heden beïnvloeden. Wat is er werkelijk gebeurd? waar was dat exact? Hoe zag de locatie er toentertijd uit? Hoe hebben de betrokkenen het ervaren? Door het kritisch bestuderen van officiële geschiedschrijving, persoonlijke verhalen, bronmateriaal, oude kaarten en foto’s, en vooral het bezoeken van de locaties zelf leren wij steeds nieuwe dingen.

RESERVEER SNEL, ER ZIJN PER TOUR SLECHTS 20 PLAATSEN BESCHIKBAAR

Battlefield Discovery neemt u niet alleen mee naar de plekken op een sight-seeing tour, maar legt uit hoe de gebeurtenissen zich daar afspeelden, hoe de betrokken personen en de omgeving van toen daarin een rol speelden, en hoe het samenhing met andere gebeurtenissen.

 5 juli 2020

Fietstocht – Market Garden, gevechten bij St-Oedenrode

9 augustus 2020

Wandeltocht – De Slag bij Best

16 augustus 2020

Fietstocht – Market Garden, de strijd rond Son

 

Kijk voor alle geplande tours en meer informatie op de website van Battlefield Discovery

TIP: Maak uw tour nog specialer met een bezoek aan Bevrijdende Vleugels aansluitend op deze tour. Bij aankoop van een battlefield-ticket kunt u een entreebewijs met korting bestellen.