AGENDA 2023

4 januari - Kinder Pilotendag

 Stap in onze vliegsimulator en leer zelf vliegen met instructies van echte piloten!

Bezoek jij op 4 januari Bevrijdende Vleugels dan is er speciaal voor kinderen van alles te beleven. Er zijn echte piloten aanwezig die je niet alleen alles kunnen vertellen over onze vliegtuigen, maar je ook kunnen leren vliegen en navigeren in onze vliegsimulator. Ook mag je op deze dag plaatsnemen in de, normaal gesproken gesloten, cockpits van onze vliegtuigen. 

Op deze dag gelden de standaard tarieven dus koop je kaartje snel in onze ticketshop!

26 februari - Kids Super Survival

Een echte survivalbaas leert je alle trucs over onder andere camouflage, een noodbivak bouwen en zelf een vuurtje maken!

Kom jij op 26 februari een bezoek brengen aan Bevrijdende Vleugels dan is mag jij meedoen aan deze supergave survival activiteiten. Er komt een echte Survivalbaas die je gaat leren hoe je een slaapplaats met een echt vuurtje kan maken, hoe je kan overleven in de natuur en hoe je kan camoufleren en verstoppen. Ook mag jij leren schieten met een handboog of luchtbuks en leer je kompaslopen. Ben jij er bij? 

Op deze dag gelden de standaard tarieven dus koop je kaartje snel in onze ticketshop!

19 maart - WW2 Modelbouwdag

DE dag voor en door (RC) modelbouwfanaten.

Van vliegtuigen tot tanks, van heli's tot bizar grootte diorama's, je vind het deze dag allemaal. Verdeeld over de verschillende hangars op ons terrein bleef je onder andere verschillende demonstraties, zijn er vele displays en zelfs een ruilbeurs. Ben jij zelf in het bezit van een diorama, voertuig, vliegtuig of wat dan ook wat je tijdens deze dag graag wil laten zien?  Meld je dan bij ons aan! Het thema van deze dag is WO2, en zowel static models als Radio-controlled modellen zijn van harte welkom.

16 april - Boshuys Bengeldag!

Thema GOED eten!

Een echte Boshuys bengel, die lust wel een pannenkoek of frietjes, of toch... een pizza? Lekker eten is dan ook nooit het probleem, maar goed eten vaak wel. Speciaal op deze dag nemen we de kinderen mee op een lekkerbekken-trip en leggen we ze in onze keuken uit wat ze nou precies dagelijks eten, en waar het allemaal goed voor is. tijdens deze middag maken ze dan ook zelf hun eigen diner-gerechtje! Door ze op een bijzondere manier uitleg te geven over voeding, leren ze spelenderwijs wat GOED eten is!

5, 6 en 7 mei

Bevrijdingsfestival

Deze drie dagen vieren wij de bevrijding groots! in samenwerking met de gemeente Best organiseren wij dit jaar voor het eerst een drie daags festival voor het hele gezin ter ere van de bevrijding.

21 mei - Boshuys Bengeldag!

- info volgt snel -

4 juni - Boshuys Bengeldag!

- info volgt snel -

9, 10, 11, 16, 17 en 18 juni 2023

Bevrijdende Vleugels theaterdagen

Uniek! Walk-through Theater in het museum

  Nieuwsgierig? Meer info volgt

16 juli 2023

Wings & Wheels

Op deze dag openen we de poorten van ons park voor de prachtigste en meeste bijzondere WO2 voertuigen. Ben jij helemaal gek van deze voertuigen kom dan zeker een bezoek brengen!

Wings & Wheels: Een mooie nieuwe themadag op de agenda van museum Bevrijdende Vleugels, waarbij militaire voertuigen uit WO2 periode centraal staan! Bevrijdende Vleugels wil daarmee niet alleen een bijzondere meerwaarde bieden aan de bezoekers op deze dag, maar ook een gezellige dag voor de vele voertuig eigenaren en hobbyisten faciliteren. 

16 en 17 september 2023

Remember September 

Remember September is ieder jaar weer een uniek evenement voor jong & oud. Dit jaar bieden we een nog breder programma en, wegens succes, een nog grotere militaria markt!

Remember September staat zoals altijd in het teken van de vele activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. Zo zullen er vele originele voertuigen zijn, wordt er gereden met minitanks, en zijn er weer tientallen soldaten te zien in de bossen en in basecamps. Klik voor het volledige programma met alle activitetien en voor de tickets op onderstaande button!