AGENDA 2023

19 maart - WW2 Modelbouwdag

DE dag voor en door (RC) modelbouwfanaten.

Van vliegtuigen tot tanks, van heli's tot bizar grootte diorama's, je vind het deze dag allemaal. Verdeeld over de verschillende hangars op ons terrein bleef je onder andere verschillende demonstraties, zijn er vele displays en zelfs een ruilbeurs. Ben jij zelf in het bezit van een diorama, voertuig, vliegtuig of wat dan ook wat je tijdens deze dag graag wil laten zien?  Meld je dan bij ons aan! Het thema van deze dag is WO2, en zowel static models als Radio-controlled modellen zijn van harte welkom.

15 & 16 April Pools weekend

Bij HistoramaWereld!

Op zaterdag en zondag zullen er lezingen zijn over de Polen en hun inzet voor de bevrijding. Er zullen uitrustingstukken en speciaal voor dit weekend zijn er schaalmodellen gebouwd van door de Polen gebruikte voer- en vliegtuigen in WO2. Verschillende informatie banieren vertellen het verhaal van de Polen in WO2. Speciaal voor dit weekend staat er zelfs een Sherman tank voor onze deur! Daarnaast andere militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog waarmee een rondrit kan worden gemaakt tegen een geringe vergoeding.

1 & 3 mei- Airborne vakantiedagen

Geeef Acht!

Ben jij een echte held die van actie houdt en graag de bossen in gaat? Dan zijn de vakantiedagen bij Bevrijdende Vleugels echt iets voor jou! Onder begeleiding van militairen ga je een echte stoere training volgen. Je gaat terug in de tijd en krijgt naast de training uitleg over verschillende militaire weetjes en een stukje geschiedenis. Met een origineel WO2 legervoertuig word je naar de kazerne gebracht, meer gaan we natuurlijk nog niet vertellen want de rest van het programma is TOP SECRET!

5-6-7 MEI:

LIVING HISTORY WEEKEND!

Een weekend vol extra activiteiten, tours, wandelingen, lezingen en living history!

21 mei - Boshuys Bengeldag!

- info volgt snel -

4 juni - Boshuys Bengeldag!

- info volgt snel -

24 juni Militaria Markt Nederland

Dit jaar zelfs twee edities!

Struin langs de vele kramen vol originele en bijzondere  WW2 spullen. Van zeldzame insignes tot uniformen tot uitrustingen, je vind het allemaal op onze markt. Dit is al weer het 3e jaar dat deze beurs plaats vind bij Bevrijdende Vleugels, met dit jaar zelfs twee edities! De volgende markt zal plaats vinden tijdens het Remember September weekend, dus zorg dat je ook daar bij bent met weer nieuwe standhouders en verzamelaars! Wil jij zelf een kraam bemachtigen tijdens een van deze beursdagen? reserveer deze dan nu via deze link:

16 juli 2023 - Wings & Wheels

Op deze dag openen we de poorten van ons park voor de prachtigste en meeste bijzondere WO2 voertuigen. Ben jij helemaal gek van deze voertuigen kom dan zeker een bezoek brengen!

Wings & Wheels: Een mooie nieuwe themadag op de agenda van museum Bevrijdende Vleugels, waarbij militaire voertuigen uit WO2 periode centraal staan! Bevrijdende Vleugels wil daarmee niet alleen een bijzondere meerwaarde bieden aan de bezoekers op deze dag, maar ook een gezellige dag voor de vele voertuig eigenaren en hobbyisten faciliteren. 

16 en 17 September 2023 - Remember September 

Remember September is ieder jaar weer een uniek evenement voor jong & oud. Dit jaar bieden we een nog breder programma en, wegens succes, een nog grotere militaria markt!

Remember September staat zoals altijd in het teken van de vele activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. Zo zullen er vele originele voertuigen zijn, wordt er gereden met minitanks, en zijn er weer tientallen soldaten te zien in de bossen en in basecamps. Klik voor het volledige programma met alle activitetien en voor de tickets op onderstaande button!