AGENDA 2023

24 juni Militaria Markt Nederland

Dit jaar zelfs twee edities!

Struin langs de vele kramen vol originele en bijzondere  WW2 spullen. Van zeldzame insignes tot uniformen tot uitrustingen, je vindt het allemaal op onze markt. Dit is al weer het 3e jaar dat deze beurs plaats vind bij Bevrijdende Vleugels, met dit jaar zelfs twee edities! De volgende markt zal plaats vinden tijdens het Remember September weekend, dus zorg dat je ook daar bij bent met weer nieuwe standhouders en verzamelaars! Wil jij zelf een kraam bemachtigen tijdens een van deze beursdagen? reserveer deze dan nu via deze link:

16 juli 2023 - Wings & Wheels

Op deze dag openen we de poorten van ons park voor de prachtigste en meeste bijzondere WO2 voertuigen. Ben jij helemaal gek van deze voertuigen kom dan zeker een bezoek brengen!

Wings & Wheels: Een mooie nieuwe themadag op de agenda van museum Bevrijdende Vleugels, waarbij militaire voertuigen uit WO2 periode centraal staan! Bevrijdende Vleugels wil daarmee niet alleen een bijzondere meerwaarde bieden aan de bezoekers op deze dag, maar ook een gezellige dag voor de vele voertuig eigenaren en hobbyisten faciliteren. 

16 en 17 September 2023 - Remember September 

Remember September is ieder jaar weer een uniek evenement voor jong & oud. Dit jaar bieden we een nog breder programma en, wegens succes, een nog grotere militaria markt!

Remember September staat zoals altijd in het teken van de vele activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. Zo zullen er vele originele voertuigen zijn, wordt er gereden met minitanks, en zijn er weer tientallen soldaten te zien in de bossen en in basecamps. Klik voor het volledige programma met alle activitetien en voor de tickets op onderstaande button!