Home » 2020 JUBILEUMJAAR

BEVRIJDENDE VLEUGELS, MEER DAN EEN MUSEUM.

75 JAAR VRIJHEID

DAAR MAKEN WE EEN BIJZONDER JAAR VAN!

Nederland gaat de bevrijding dit jaar groots herdenken en vieren. In mei 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd van de nazi's. Bevrijdende Vleugels speelt een grote rol bij de vele initiatieven en events die dit jaar plaats vinden. Op deze pagina vindt je alle speciale evenementen die in 2020 te beleven zijn bij Bevrijdende Vleugels.

Reeds afgelopen evenementen:

Kerstexpositie

onthulling lancaster monument

opening Kunst van Vrijheid; "Airborne"

Openingsevent

Heropening na Coronasluiting

Fietstocht Market garden gevechten bij st Oedenrode

Wandeltocht De slag bij Best

Fietstocht Market Garden de Strijd rond Son

Wandeltocht – 327th Glider Infantry in de Sonse Bossen

Remember September Walkthrough event

 

OKTOBER

AIRBORNE VAKANTIEDAGEN

 

GEEEEF ACHT! Ben jij een echte held die van actie houdt en graag de bossen in gaat? Dan zijn de vakantiedagen van Bevrijdende Vleugels iets voor jou! De vakantiedagen zijn alleen deze herfstvakantie op 19, 20 en 22 oktober, reserveer dus snel je plaats!Een museumbezoek is natuurlijk al heel bijzonder, maar wist je dat je bij Bevrijdende Vleugels nog veel meer kan doen?  Bedrijfsuitjes, familiedagen, voor jong en oud is er altijd wat te beleven. Army tours, Battlefield tours, kinderfeestjes, en rondleidingen zijn maar een aantal van de activiteiten die Bevrijdende Vleugels zo bijzonder maakt. 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE EVENEMENTEN EN BIJZONDERE ACTIVITEITEN BIJ BEVRIJDENDE VLEUGELS?

Als je via de mail op de hoogte wilt blijven van onze bijzondere evenementen, vul dan hieronder je naam en E-mailadres in dan krijg je van ons maximaal 4 keer per jaar een update van de geplande evenementen en hoef je niks te missen.

 

Wist je dat er bij Bevrijdende Vleugels ook regelmatig interessante lezingen worden georganiseerd?

Bevrijdende Vleugels organiseert regelmatig lezingen bij brasserie 't Boshuys waarbij met name facetten van Operatie Market Garden maar ook andere WO2 gerelateerde thema's aan bod komen. De toegang hiervoor is helemaal gratis! Wil je hierover op de hoogte gehouden worden stuur dan een mail naar: info@bevrijdendevleugels.com en je ontvangt een update zodra er een nieuwe lezing gepland staat.